Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra detenen els autors d’un intent de robatori en una farmàcia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/21/2020 10:29:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESLa Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra detenen els autors d’un intent de robatori en una farmàcia

Ha estat després d’una persecució, primer en cotxe i després a peu, i també s’ha comptat amb el suport de la Policia Local de Tordera

Aquesta matinada de dimecres, la Policia Local de Blanes, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, han detingut dos presumptes autors d’un intent de robatori perpetrat en una farmàcia de Ca la Guidó. Es tracta del mateix establiment que ja va ser objecte d’un robatori, en aquell cas consumat, a mitjans de gener d’aquest 2020.


Ja llavors, la Policia Local de Blanes va recuperar la caixa registradora i el vehicle robat, que es va encastar contra l’aparador per poder accedir a l’interior del local. Va ser precisament arran d’aquell robatori que els responsables de la farmàcia van instal·lar unes pilones davant de l’aparador, una prevenció que ha contribuït a permetre frustrar l’intent d’aquesta matinada.

Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les 4 de la matinada d’avui dimecres. Una veïna de la farmàcia ha informat des de casa seva que un vehicle amb tres ocupants s’estava encastant repetidament contra les pilones de davant l’establiment. La Policia Local de Blanes ha enviat tres patrulles a la farmàcia, frustrant l’intent de robatori i iniciant-se una persecució del vehicle, un tot terreny que ha fugit per la Carretera de Blanes a Tordera –la GI-600- en direcció al veí municipi barceloní.

Suport dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tordera

Mentre els agents de la Policia Local de Blanes seguien empaitant el vehicle que circulava a gran velocitat, s’ha donat avís als Mossos d’Esquadra i a la Policia Local de Tordera perquè estiguessin previnguts, afegint-se a l’operatiu. La persecució en cotxe ha finalitzat a la rotonda d’accés a l’autopista C-32, quan els ocupants del tot terreny han perdut el control del vehicle i s’han estavellat contra uns matolls, continuat la fugida camp a través.


Finalment, després de la persecució a peu, els agents de la Policia Local de Blanes han pogut enxampar un dels els dos ocupants amagat darrera uns matolls, mentre que al segon sospitós l’han detingut conjuntament amb els Mossos d’Esquadra. Els detinguts han estat traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Litoral situada a Blanes i s’espera que avui passin a disposició judicial.

Posteriorment, s’ha recuperat el vehicle que han utilitzat els sospitosos per intentar el robatori frustrat, que havien abandonat al marge de la carretera després d’estabellar-se. Es tracta d’un tot terreny que va ser sostret a Vidreres, i que circulava amb unes plaques de matrícula de nacionalitat italiana, que originalment van ser tretes d’un cotxe d’alta gama de nacionalitat francesa, segons ha pogut esbrinar la Policia Local de Blanes.


Actualment, s’està darrera la pista del tercer ocupant del vehicle, sospitós d’haver intervingut també en l'intent de robatori, una investigació que ara encapçalen els Mossos d’Esquadra. En l’operatiu han intervingut un total de set vehicles policials: tres patrulles de la Policia Local de Blanes, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i una patrulla de la Policia Local de Tordera.


Val a dir per últim, que, a conseqüència de l’intent de robatori, el vidre d’un dels aparadors de la farmàcia s’ha esmicolat al haver-se fet un forat. També s’han registrat danys en la part frontal de l’aparador principal de la farmàcia, amb la propietària de la qual s’han posat en contacte des de la Policia Local de Blanes aquesta matinada per informar sobre el succés.Data de realització: 10/21/2020 | Data de la darrera actualització: 10/21/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300