Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes s’omple de públic per assistir a ‘Una Nit Mooolt Complicada’, amb l’actriu blanenca Maria Sola


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/21/2020 01:30:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de Blanes s’omple de públic per assistir a ‘Una Nit Mooolt Complicada’, amb l’actriu blanenca Maria Sola

La comèdia dirigida per Martí Peraferrer ha significat el pas de l’equador en la programació professional, que continua el 29 de novembre amb el monòleg d’Andreu Casanova ‘Tinder Sorpresa’

Aquest passat dissabte el Teatre de Blanes va fregar gairebé el 100% de les localitats disponibles –unes 200 localitats, al aplicar-se la reducció del 50% de l’aforament per la COVID- amb la representació d’una obra certamen diferent als estàndards habituals. Es tractava de la tragicomèdia ‘Una Nit Moool Complicada’, una producció de Stoptrick dirigida pel veterà i prestigiós actor, autor i director teatral gironí Martí Peraferrer.


Representació de 'Una Nit mooolt complicada' al Teatre de Blanes,
dissabte passat
La representació ha significat el pas de l’equador en la programació professional d’aquest darrer trimestre al Teatre de Blanes, que va començar el passat 20 de setembre amb sis sessions programades. Ara la següent representació s’emplaça a finals del proper mes de novembre, més concretament el dia 29, quan es presenta una altra peça de tall còmic: ‘Tinder Sorpresa’, un monòleg a càrrec d’Andreu Casanova sobre les apps per lligar.


Posteriorment, la cartellera del Teatre de Blanes es tancarà aquest 2020 amb dues darreres propostes, totes dues de signe blanenc. En primer lloc el 5 de desembre es representa ‘Els Brugarol’, la peça que va guanyar la 56a edició dels Premis Recvll de Blanes, el Premi de Teatre Josep Ametller, lliurat tot just el passat mes de març, signada i protagonitzada per Ramon Madaula. Per últim, el 12 de desembre el pianista blanenc Carles Marigó oferirà l’espectacle ‘Free Piano’.

“Una Nit mooolt Complicada’ amb l’actriu blanenca Maria Sola

Si se’ns permet el joc de paraules, la representació de “Una Nit Mooolt Complicada” d’aquest passat dissabte va significar també una nit molt especial, pel marcat signe gironí i local que tenia la peça teatral. Aquest darrer ingredient l’aportava l’actriu blanenca Maria Sola, que intervenia donant vida a un dels personatges principals: la pitonissa Kendra.


Maria Sola, que recentment ha estat seleccionada per participar en el rodatge d’una sèrie de ficció per a una coneguda plataforma de televisió, és una completa artista que ha provat tots els papers de l’auca escènica: directora, dramaturga, presentadora i actriu polifacètica. Ha interpretat papers de diversos registres, però destaca sobretot la seva vis còmica, volguda i conreada intensament.

Se l’ha pogut veure en diverses representacions teatrals, però també al cinema i la televisió, i potser el què crida més l’atenció del seu currículum és que va ser el personatge de ‘La Grossa de Cap d’Any’ durant les temporades 2013 i 2014. A nivell més humà i social, val a dir que Maria Sola ha desenvolupat a Blanes una extraordinària tasca de direcció teatral amb adults amb capacitats diferents. De fet, es va estrenar en la direcció cinematogràfica amb el curtmetratge ‘La Plantita’, protagonitzat pel seu propi elenc d’actors i actrius de l’entitat blanenca ‘Kedem?’.


Al marge d’aquest ingredient, la tragicomèdia “Una Nit Mooolt Complicada” tenia com a atractiu afegit que mostrava als espectadors una barreja de ficció i realitat que convidava a la reflexió. D’aquesta manera, el públic es veia embolicat entre la ficció que mostrava l’escena, al centre de l’escenari, i la vida real que també s’hi mostrava entre bambolines visibles.Data de realització: 10/21/2020 | Data de la darrera actualització: 10/21/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300