Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Alcalde de Blanes, Àngel Canosa, confinat preventivament per la COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/26/2020 06:35:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Alcalde de Blanes, Àngel Canosa, confinat preventivament per la COVID-19

El batlle, que continua treballant des de casa, es troba bé i no presenta cap símptoma. Salut ha determinat la mesura al haver tingut contacte amb un positiu en una reunió de treball

Aquest dilluns l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha començat un confinament a casa seva que s’allargarà durant 10 dies com a mesura preventiva per la COVID-19. El confinament l’ha determinat el Departament de Salut després que el batlle blanenc ha tingut contacte amb una persona amb qui va participar en una reunió de treball, i que la PCR ha determinat que és positiu en coronavirus.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa
Àngel Canosa, que no ha interromput l’activitat, i continua treballant i atenent els temes d’Alcaldia des de casa seva, ha remarcat que es troba bé i no presenta de moment cap símptoma que faci indicar que hagi contret la malaltia. Amb tot, des que Salut ha determinat que calia fer el confinament i la preceptiva prova PCR, l’alcalde de Blanes s’ha aïllat al seu domicili, on haurà de romandre durant 10 dies.

Tanmateix, Àngel Canosa està a l’espera que se li practiqui una prova PCR que ajudi a determinar si s’ha contagiat o no, tot i que encara que l’anàlisi determini un negatiu, caldrà que continuï en confinament durant els preceptius 10 dies. L’alcalde ha fet una crida a la ciutadania de Blanes perquè segueixi els protocols i no abaixi la guàrdia, recordant la importància de les tres principals mesures: ‘Mascareta, Mans i Distància’.
Data de realització: 10/26/2020 | Data de la darrera actualització: 10/26/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300