Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva de Blanes i Calella sumen 80 pacients COVID ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/03/2020 08:58:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva de Blanes i Calella sumen 80 pacients COVID ingressats

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 26 persones, 5 més que fa quatre dies, i 54 als centres de Calella: 35 a l’hospital i 19 al sociosanitari

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris mostra que continua havent-hi un augment en relació a fa quatre dies. En l’actualitat, hi ha 80 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 20 més que al darrer comunicat. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 26 persones, i 6 estan confinats per contacte estret amb positius.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 26 persones ingressades per COVID, 5 més que en l’anterior recompte, després que hi ha hagut 12 nous ingressos i 7 altes de pacients. Un dels pacients continua hospitalitzat però amb PCR negativa, i 2 han esta traslladats: un a un altre centre sanitari, i l’altre al sociosanitari de Calella. Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 54 pacients: 35 estan ingressats a l’hospital i 19 al sociosanitari.

Respecte el darrer recompte a l’Hospital de Calella hi ha hagut 23 ingressos, 8 altes –de les quals 3 són trasllats a d’altres centres sanitaris, 1 al sociosanitari de Calella i 1 defunció. Pel que fa a l’Hospital Sociosanitari de Calella no s’ha detectat cap nou cas relacionat amb el brot de mitjans d’octubre. En relació a l’anterior recompte, hi ha hagut 2 ingressos, que corresponen a sengles trasllats fets des de l’Hospital de Calella i des de l’Hospital Comarcal de Blanes. També hi ha hagut una defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total de 303 persones ingressades per COVID, 55 més que fa cinc dies, així com 63 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), 10 més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 26.171 persones, i han mort per aquesta malaltia 929 persones, 13 més que en l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé hi ha hagut una lleugera davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 930, mentre que en l’anterior actualització era de 977. Blanes també continua a la zona alta pel risc de rebrot, si bé ara és del 734, quan en l’anterior actualització era de 877.
Data de realització: 11/03/2020 | Data de la darrera actualització: 11/03/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300