Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Bàsquet Blanes posa en marxa una campanya de suport al petit comerç local del municipi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/04/2020 05:27:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club de Bàsquet Blanes posa en marxa una campanya de suport al petit comerç local del municipi

Presentada amb el lema ‘Fem una Assistència’, l’objectiu és ajudar aquest sector econòmic de la població afectat per les mesures de la COVID-19

Durant els mesos de novembre i desembre, el Club de Bàsquet Blanes ha posat en marxa la campanya ‘Fem una Assistència’, de suport al petit comerç local. L’objectiu és ajudar a aquest sector econòmic de Blanes, afectat per les mesures restrictives de la COVID-19. L’entitat esportiva, amb més de 60 anys d’història formant part de la vida social i esportiva del municipi, ha pres aquesta decisió en la línia d’anteriors actuacions de caire solidari que ja ha protagonitzat.


A causa de la implantació de l’estat d’emergència per la COVID-19, la temporada passada es va haver d’acabar pels jugadors i jugadores del Club de Bàsquet Blanes abans del què estava previst. Aquesta situació atípica va fer que l’entitat decidís que aplicaria un abonament de 20€ a tots els jugadors i jugadores que estaven al club en la temporada anterior. Aquest abonament de 20€ es lliurarà en forma de 4 vals amb un import de 5€ cadascun, que es podrà descomptar en qualsevol compra que es faci al més de centenar de botigues adherides a l’ABBC, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.
Tots els comerços de l’ABBC adherits a la campanya tindran un cartell de la mateixa als seus aparadors, així com una enganxina del Club de Bàsquet Blanes per identificar-los. A partir d’aquí, la mecànica és molt senzilla: els jugadors i jugadores poden fer una compra en qualsevol d’aquestes botigues, i se’ls descomptarà els vals de l’import lliurat.En aquest sentit, només cal que es tingui en compte una consideració: s’ha de lliurar el val complet amb matriu enganxada perquè tingui validesa. La campanya s’ha organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com de l’ABBC, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.
Data de realització: 11/04/2020 | Data de la darrera actualització: 11/04/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300