Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes ha aixecat 151 actes-denúncia per trencar els confinaments nocturns i al municipi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/09/2020 10:20:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes ha aixecat 151 actes-denúncia per trencar els confinaments nocturns i al municipi

Des del 30 d’octubre, quan va entrar en vigor el confinament municipal, també s’han controlat 625 persones i 648 vehicles

Entre les mesures que ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya per contenir el segon brot de la COVID-19, s’hi inclouen el confinament nocturn –diàriament, des de les 22 h fins a les 6 h-, i el municipal. En aquest sentit, aquest darrer contempla des de les 6 del matí del divendres fins les 6 del matí del dilluns. La Policia Local de Blanes ha aixecat fins al moment un total de 151 actes-denúncia per trencar algun dels dos confinaments d’ençà del 30 d’octubre.


Controls Policia Local Blanes, diumenge passat
Dins aquest còmput, no s’hi inclouen les actes-denúncia que també s’han seguit aixecant durant tot l’any per incomplir una de les mesures bàsiques per prevenir el contagi del coronavirus: dur la mascareta posada. Des del cos policial han apuntat que, en general, la ciutadania compleix aquesta normativa, tot i que també se segueix especialment amatent quan es detecta algú que no la segueix, o bé es rep una denúncia al respecte.

625 persones i 648 vehicles controlats aquest cap de setmana

Amb l’objectiu de comprovar que el compliment del confinament municipal i nocturn es compleixen, la Policia Local de Blanes efectua controls aleatoris en diferents punts del municipi. En aquest sentit, especialment durant el cap de setmana –de divendres a diumenge-, els controls se situen a peu de carretera.


Durant el passat cap der setmana, la Policia Local ha controlat un total de 625 persones i 648 vehicles en aquests controls. Pel que fa al nombre d’actes per incompliment dels confinaments nocturns i municipal, aquests tres darrers dies se n’han aixecat un total de 60 que, sumats a les actes-denúncia que ja s’han imposat des del 30 d’octubre, sumen les ja esmentades 151.


En relació a l’anterior cap de setmana en què se celebrava la festivitat de Tots Sants, la Policia Local de Blanes ha hagut d’incrementar els punts de control que s’encarreguen de guarir en coordinació amb els Mossos d’Esquadra. Al posar-se en marxa el nou pont que uneix per carretera Blanes i Malgrat aquest passat divendres, ara han passat a ser tres els vials d’accessos principals que hi ha amb aquest municipi: la GI-600, la GI-682 i la GIP-6831.


Data de realització: 11/09/2020 | Data de la darrera actualització: 11/09/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300