Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes localitza i identifica els autors de bretolades a diversos vehicles en un temps rècord


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/10/2020 11:19:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes localitza i identifica els autors de bretolades a diversos vehicles en un temps rècord

L’acció policial l’han protagonitzat dos agents fora de servei dels cossos de Blanes i Banyoles, que van lliurar els menors a la Prefectura i després als seus pares

La ràpida actuació de dos agents municipals va permetre fa pocs dies contribuir a resoldre una malifeta que massa sovint queda impune i sense càstig per les mateixes característiques dels fets, però que crea un especial malestar i sensació d’indefensió a la ciutadania. Dos agents fora de servei, que pertanyen als cossos de la Policia Local de Blanes i Banyoles, van poder localitzar i identificar als presumptes autors de diverses bretolades que s’havien produït aquell mateix dia, poques hores abans.


Els fets van succeir divendres passat al matí, quan els dos agents van tenir coneixement que uns joves havien trencat els retrovisors de diversos vehicles estacionats al carrer, al barri de La Pedrera-Carretera de Lloret, molt a prop d’un centre educatiu. Després d’obtenir la corresponent autorització del cap de la Policia Local de Blanes, es van instruir diligències amb la Fiscalia i el Jutjat de Menors.

El migdia d’aquell mateix dia, els dos agents van identificar i localitzar als quatre presumptes autors d’haver trencat els retrovisors de set vehicles, els propietaris de cinc dels quals ja han presentat la corresponent denúncia. Al ser tots quatre joves menors d’edat, després que els policies els van localitzar al carrer, els van traslladats a la Prefectura de la Policia Local de Blanes, on es va citar als seus pares perquè els anessin a buscar.

Justament pel fet de ser no tenir la majoria d’edat, el Jutjat de Menors haurà de determinar com es sancionen els fets i qui es fa càrrec del pagament dels danys produïts en els vehicles. El fet d’haver pogut atrapar els presumptes autors de la bretolada ha estat especialment ben rebuda pels veïns de la zona, que havien denunciat amb anterioritat l’esporàdica aparició de danys en els seus cotxes, felicitant la Policia Local de Blanes per la ràpida actuació.
Data de realització: 11/10/2020 | Data de la darrera actualització: 11/10/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300