Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Plataforma ‘Aturem la C-32’ ha presentat 80 al·legacions al tercer projecte per allargar l’autopista


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/13/2020 02:14:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Plataforma ‘Aturem la C-32’ ha presentat 80 al·legacions al tercer projecte per allargar l’autopista

Des del col·lectiu, que fa una setmana va interpel·lar al conseller de Territori durant la inauguració del pont sobre la Tordera, reclamen que s’anul·li el projecte d’autopista

‘Aturem la C-32’ ha presentat més de 80 al·legacions al projecte que presenta la Generalitat per ampliar l’autopista C-32 fins a Lloret de Mar, aplegades en quatre grans àmbits: ambiental, mobilitat, social i econòmic. Tal com relata la plataforma a través d’un comunicat de premsa, aquesta és la tercera vegada que la Generalitat presenta el projecte, ja que els dos anteriors els va aturar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).


Membres de la Plataforma 'Aturem la C-32' manifestant-se
el passat divendres, amb motiu de la inauguració del nou pont de la caretera
El TSJC ho va aturar per diversos errors, com per exemple no contemplar totes les opcions existents per solucionar problemes de trànsit, o no complir la Llei del Canvi Climàtic. Segons la plataforma ‘Aturem la C-32’, el fet que el govern català segueixi gastant diners públics per redactar nous projectes entenen que posa de manifest la poca cura en la redacció dels dos primers, a la que s’hi suma una falta de coherència en no complir els requeriments bàsics de la Llei de Canvi Climàtic.

D’altra banda, també creuen que demostra el que qualifiquen textualment com ‘tossuderia’ del govern català de tirar endavant l’allargament per la zona boscosa del Vilar i Sant Pere del Bosc, quan recorden que hi ha altres alternatives que consideren més econòmiques i sostenibles mediambientalment. En aquest darrer sentit, entenen que es demostra la manca de voluntat del Departament de Territori i Sostenibilitat i del seu conseller, Damià Calvet, d’actuar realment en la línia de l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Precisament ara fa una setmana la Plataforma ‘Aturem la C-32’ va aprofitar la inauguració del nou pont sobre la Tordera, en què va participar el conseller Damià Calvet, per manifestar-se contgra el projecte. Diversos integrants del col·lectiu van desplegar una pancarta reivindicativa sobre la llera del riu, just sota el pont que s’acabava d’inaugurar, interpel·lant al conseller respecte la prolongació de l’autopista.
Data de realització: 11/13/2020 | Data de la darrera actualització: 11/13/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300