Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gran expectació a Blanes el primer dia d’obertura del centre Decathlon


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/14/2020 08:20:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOGran expectació a Blanes el primer dia d’obertura del centre Decathlon

Ahir el públic va arribar a fer cues d’entre mitja hora i una hora per poder ‘estrenar’ el nou comerç. La Policia Local de Blanes hi fa controls periòdics perquè es compleixin les distàncies COVID

Si fa una setmana la notícia del dia va ser la inauguració del nou pont sobre la Tordera, la que uneix per carretera Blanes i Malgrat, ahir divendres ho va ser la obertura d’un comerç del qual se’n parlava des de feia molts anys. Es tracta del nou centre que la cadena francesa d’equipament esportiu Decathlon ha obert a Blanes, més concretament a una de les noves àrees d’expansió del municipi, al Pla Parcial Costa Brava.


Situat a l’extrem est de la població, a la banda que dóna a Lloret de Mar, es tracta de la quarta botiga de la companyia a comarques gironines, i la número 26 arreu de Catalunya. El centre ocupa una parcel·la de 10.872 m2, amb una superfície útil de 2.978 m2, dels quals 2.400 m2 estan destinats a sala de vendes, i al seu costat hi ha una àrea d’aparcament amb 228 places.

Gran expectació a Blanes per l’obertura del nou Decathlon

Ja fa gairebé una dècada que a Blanes se sabia que la popular botiga de roba i material esportiu volia instal·lar-s’hi. Un estudi econòmic realitzat temps enrere havia evidenciat que, dins la zona d’influència situada entre la Baixa Tordera i la Selva Litoral, el millor lloc on establir-se era a Blanes, on hi hauria més possibilitats que en cap altre municipi.


Des de llavors, tant en aquesta població com en les dels voltants, hi havia hagut un constant anar i venir de rumorologia popular respecte si la notícia seria certa o no, enterbolida a voltes, com sol passar gairebé sempre, per les xarxes socials que posaven en dubte que fos cert. Per això, no és gens estrany que ahir durant tota la jornada hi hagués una cua constant davant les portes de la botiga per ‘estrenar-la’.

Cues d’entre mitja hora i una hora i controls de la Policia Local de Blanes

En compliment de les mesures de seguretat per prevenir l’expansió de la COVID, Decathlon Blanes ha adaptat la superfície de venda total als 800 m2 que permeten les directrius, reduint l’aforament i aplicant la resta de precaucions: distància, rentat de mans i mascareta obligatòries. La reducció de l’aforament, afegit a la gran quantitat de gent que s’hi va adreçar, va provocar que les cues d’espera s’allarguessin una mitjana d’entre mitja hora i una hora.


Per vetllar pel compliment de les mesures de seguretat de prevenció de la COVID, el mateix personal de la botiga, així com els guardes de seguretat, van estar especialment amatents, més encara el primer dia de posada en funcionament, i així continuarà mentre sigui necessari. Per la seva banda, la Policia Local de Blanes també va estar efectuant diversos controls al llarg del passat divendres per verificar que les cues a l’exterior de la botiga complien la distància de seguretat entre persones. En general, el compliment va ser escrupolós, però a voltes les ganes per entrar-hi provocaven que el públic deixés de guardar la necessària distància.

Equip de col·laboradors format per apassionats de l’esport de la zona

Amb l’obertura del nou establiment, la companyia Decathlon vol fer arribar als blanencs i blanenques, així com als clients d’altres poblacions de referència, les més de 150 disciplines esportives disponibles a la botiga física, conjuntament amb el canal online. Per això, tots els clients i clientes que ho desitgin, podran comprar-hi de manera personalitzada, ràpida i segura de la mà dels 52 col·laboradors experts locals que hi ha al seu abast.


En aquest darrer sentit, val a dir que l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes ha estat col·laborant durant els darrers mesos amb l’empresa per fer la preselecció de candidats per treballar al centre. Durant el temps en què l’oferta va estar activa a la plana web municipal, es van inscriure més de 1.700 persones. D’aquest primer procés, un total de 238 persones van passar a fer una entrevista amb el personal tècnic del Departament de Promoció de la Ciutat, i posteriorment Decathlon va continuar el procés.Data de realització: 11/14/2020 | Data de la darrera actualització: 11/14/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300