Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes ha fet 112 denúncies més per trencar el confinament nocturn i del municipi durant la darrera setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/16/2020 11:09:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes ha fet 112 denúncies més per trencar el confinament nocturn i del municipi durant la darrera setmana

Fins al moment ja s’han aixecat 263 actes, majoritàriament als controls de carretera dels caps de setmana

El nombre total d’actes-denúncia que fins el moment ha aixecat la Policia Local de Blanes per trencar els confinaments nocturns diaris, així com els perimetrals del municipi de divendres a diumenge, és actualment de 263. Si dilluns passat la xifra era d’un total de 151 denúncies, durant la passada setmana cal afegir-ne 112 més pel que fa a les actes que s’han aixecat per aquests dos mateixos incompliments.


Controls Policia Local de Blanes aquest cap de setmana
En aquesta xifra no estan incloses les actes-denúncia que també s’han seguit aixecant durant tots aquests mesos per l’incompliment d’una de les mesures bàsiques de protecció en prevenció del contagi del coronavirus: la obligatorietat de dur la mascareta posada. Tot i que generalment la ciutadania de Blanes compleix la normativa, durant tots aquests mesos s’han seguit detectant diverses persones a qui s’ha hagut de sancionar per no dur posada la preceptiva mascareta.

La Policia Local de Blanes ha aixecat 95 actes aquest cap de setmana

Les actuacions de la Policia Local de Blanes en relació al compliment de les actuals mesures de seguretat per prevenir l’expansió de la COVID-19 estan principalment centrades en les dues ja esmentades restriccions de mobilitat: la perimetral de cap de setmana i la nocturna, l’anomenat ‘toc de queda’. Per comprovar el seu compliment, s’efectuen controls aleatoris en diferents punts del municipi.


En aquest sentit, especialment durant el cap de setmana –de divendres a diumenge-, els controls se situen a peu de carretera sobretot per detectar els possibles incompliments del tancament perimetral que cal respectar. Durant el passat cap de setmana –de divendres a diumenge- la Policia Local de Blanes ha aixecat un total de 95 actes per incompliment dels confinaments nocturns i municipal, i s’han controlat 147 vehicles.

Si fa una setmana un dels motius per trencar el tancament perimetral va ser anar a veure el nou pont sobre la Tordera que uneix la carretera de Blanes a Malgrat, aquest cap de setmana ho ha estat l’obertura del nou centre comercial Decathlon situat a l’est de la població, al Pla Parcial Costa Brava. Precisament per aquest motiu, un dels controls de pas que s’ha incentivat especialment estava situat molt a prop del referit establiment.


Divendres van ser força els conductors i conductores que van explicar que venien a Blanes per ‘estrenar’ la nova botiga, un nombre que va minvar un xic dissabte, però que també va ser prou considerable. En canvi diumenge –al estar tancat el centre comercial-, les raons esgrimides per trencar el confinament –llevat de les causes justificades i acreditades- podien arribar a ser ben variades. Val a dir que la Policia Local de Blanes es coordina amb els Mossos d’Esquadra per guarir els controls que es fan a peu de carretera, en els principals punts d’accés al municipi.Data de realització: 11/16/2020 | Data de la darrera actualització: 11/16/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300