Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els hospitals de Blanes i Calella mantenen estable el nombre de pacients COVID, amb 82 ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/17/2020 07:40:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEls hospitals de Blanes i Calella mantenen estable el nombre de pacients COVID, amb 82 ingressats

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 32 persones i a Calella 50: 25 a l’hospital i 25 al sociosanitari; i s’han registrat 3 defuncions

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha emès un nou comunicat en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris on, en línies generals, es manté estable. En l’actualitat, hi ha 82 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 5 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 15 persones, i n’hi ha d’altres 5 confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 32 persones ingressades 1 més que en l’anterior recompte. Això és perquè hi ha hagut 7 nous ingressos i 6 altes. La dada més positiva és que no s’ha produït cap nova defunció, després que en l’anterior comunicat se n’havien registrat tres.

Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 50 pacients: 25 a l’hospital i 25 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 11 ingressos, 14 altes i 2 defuncions. A l’Hospital Sociosanitari de Calella hi ha hagut 4 ingressos, 4 altes, i 1 defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total de 304 persones ingressades per COVID, 11 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 32.767 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.045 persones, 26 més que en l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé hi ha hagut una davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 464 mentre que en l’anterior actualització era de 651. Blanes també ha experimentat una davallada, tot i que també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 382, quan en l’anterior actualització era de 503.Data de realització: 11/17/2020 | Data de la darrera actualització: 11/17/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300