Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté ‘in fraganti’ un encaputxat que volia robar a l’ambulatori


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/18/2020 03:51:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes deté ‘in fraganti’ un encaputxat que volia robar a l’ambulatori

El detingut, que avui passa a disposició judicial, va amenaçar les treballadores, que el van enxampar quan estava intentant robar-hi medicaments

La suma d’esforços de la Policia Local de Blanes i les treballadores de l’ambulatori de Blanes ha fet possible que s’hagi pogut enxampar ‘in fraganti’ un home a qui van trobar a l’interior de les dependències sanitàries quan estava intentant robar-hi. Els fets van tenir lloc ahir al vespre, quan passava un minut de les 9 de la nit.


Centre d'Atenció Primària CAP-1 Blanes
La Policia Local de Blanes va rebre una trucada del Centre d’Atenció Primària de Mas Enlaire, el CAP-1, alertant del succés. Les treballadores que hi havia en aquell moment avisar el cos de seguretat municipal després que havien enxampat una persona dins les dependències sanitàries, a qui havien descobert regirant els calaixos i els armaris dels despatxos de les consultes, presumptament a la recerca de medicaments.

Quan se li va cridar l’atenció a l’home, que anava encaputxat, va amenaçar-les de mort. Va ser llavors quan les treballadores van decidir tancar la porta principal d’accés perquè no pogués escapar-se, alhora que informaven la Policia Local de Blanes. Immediatament van acudir-hi diversos efectius que, seguint les indicacions del personal, van anar a la recerca de la persona.

Finalment, els agents van detenir al sospitós, a qui s’acusa d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Es tracta d’un veí de Blanes de 33 anys, força conegut per les forces de seguretat perquè li consten diversos antecedents previs. Ahir mateix va ser lliurat als Mossos d’Esquadra, i avui dimecres estava previst que passés a disposició judicial.Data de realització: 11/18/2020 | Data de la darrera actualització: 11/18/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300