Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua a Blanes la Campanya Intensiva de Vacunació Contra la Grip 2020


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/19/2020 09:15:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua a Blanes la Campanya Intensiva de Vacunació Contra la Grip 2020

Després que la setmana passada va finalitzar l’acció sanitària arreu dels barris, aquest passat dimecres es va fer amb el personal de l’Ajuntament de Blanes

Fa més d’un mes l’Equip d’Atenció Primària de Salut dels ambulatoris de Blanes va activar la Campanya de Vacunació Contra la Grip que aquest 2020, per l’actual context de la COVID-19, ja es va anunciar que seria especialment ambiciosa. Va ser així com, sumant esforços amb diversos departaments i serveis de l’Ajuntament de Blanes, es va fer una Campanya Intensiva arreu dels barris del municipi.


Gràcies a l’acció conjunta, més de 4.000 blanencs i blanenques en situació d’especial vulnerabilitat van poder vacunar-se contra la grip sense necessitat d’haver de desplaçar-se, en vuit locals distribuïts arreu del territori, en punts de referència dels respectius veïnats. L’equip sanitari, formant per infermeres i administratives, està completant la campanya amb accions centrades en diversos col·lectius.


Un d’ells ha estat el personal de l’Ajuntament de Blanes dels diferents departaments i àrees de gestió en què està estructurat el consistori. Diversos treballadors i treballadores van poder vacunar-se aquest passat dimecres a primera hora de la tarda a la Sala de Plens. Igual que s’ha estat fent amb d’altres col·lectius de feines on és especialment important la vacunació perquè hi ha un tracte públic.

Una manera més de lluitar contra la COVID-19

La Campanya de Vacunació contra la Grip d’aquest 2020 està especialment condicionada per la incertesa que hi ha al voltant del comportament que representa el nou coronavirus SARS-CovV-2. L’accent es posa preferentment en la gent gran, a partir dels 60 anys, i persones de qualsevol edat amb condicions de risc per malalties cròniques o alguna dolència que les faci més sensibles.


L’objectiu és protegir les persones més vulnerables a la grip, disminuint al màxim que sigui possible la seva incidència en aquests grups, que en gran part coincideixen amb els de la COVID-19, contribuint d’aquesta manera a reduir l’impacte sobre la pressió assistencial. Per aquest motiu, des de la Conselleria de Salut de la Generalitat s’ha posat un èmfasi especial en augmentar el nombre de persones vacunades contra la grip per donar la major cobertura possible.
Data de realització: 11/19/2020 | Data de la darrera actualització: 11/19/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300