Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes col·labora en l’evacuació d’un veí del municipi que havia patit una aturada cardíaca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/23/2020 09:13:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESLa Policia Local de Blanes col·labora en l’evacuació d’un veí del municipi que havia patit una aturada cardíaca

L’home va ser traslladat ahir en un helicòpter medicalitzat a un centre hospitalari de Barcelona

De manera habitual, la Policia Local de Blanes efectua tasques de suport amb d’altres cossos d’emergència en tots els casos en què es requereix la seva presència. Aquest va ser el cas d’ahir diumenge, quan es va demanar al cos municipal que ajudés en l’evacuació d’un home que havia de ser traslladat a un centre sanitari de Barcelona urgentment.


L'helicòpter medicalitzat, a punt per enlairar-se
El requeriment procedia del SEM, que estava atenent una persona amb aturada cardíaca al seu domicili. Donada la gravetat del seu estat, els professionals sanitaris van determinar que l’home havia de ser traslladat en helicòpter medicalitzat per ser tractat al centre hospitalari amb la major brevetat possible.


Seguint les indicacions del Servei d’Emergències Mèdiques, la Policia Local de Blanes va donar tot el suport necessari perquè, tant el trasllat del pacient fins a l’helicòpter, com el seu enlairament, es fessin amb totes les garanties de seguretat per a tothom. L’helicòpter medicalitzat va aterrar en un camp situat molt a prop del domicili del pacient, veí del barri d’Els Pins-La Plantera, i l’operatiu va finalitzar poc després de 2/4 de 10 del matí.Data de realització: 11/23/2020 | Data de la darrera actualització: 11/23/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300