Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes ha controlat 965 vehicles i ha fet 75 actes per trencar els confinaments nocturn i del municipi aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/23/2020 11:57:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes ha controlat 965 vehicles i ha fet 75 actes per trencar els confinaments nocturn i del municipi aquest cap de setmana

Des que es van implantar les dues mesures de prevenció COVID-19 s’han aixecat 361 actes i s’han controlat 1.740 vehicles

Aquest darrer cap de setmana ha estat el quart des que van entrar en vigor les dues mesures de prevenció de l’expansió de la COVID-19 en relació al confinament nocturn, de caràcter diari, i al del municipi, vigent des de les 6 del matí de divendres fins les 6 del matí de dilluns. La darrera setmana d’octubre es van començar a fer els confinaments nocturns diaris, i aquell cap de setmana del 30 d’octubre a l’1 de novembre els perimetrals del municipi i de Catalunya.


Controls Policia Local de Blanes, aquest cap de setmana
Durant totes aquestes setmanes, la Policia Local de Blanes ha estat fent controls periòdics a través del patrullatges als carrers, així com estàtics en diversos punts a peu de carretera. Aquests darrers s’incrementen específicament coincidint amb el cap de setmana, per poder controlar i detectar els possibles incompliments dels confinaments que afecten a la sortida i entrada dels municipis.


Les actuacions de la Policia Local de Blanes en relació al compliment de les actuals mesures de seguretat per prevenir l’expansió de la COVID-19 estan principalment centrades en les dues ja esmentades restriccions de mobilitat: la perimetral de cap de setmana i la nocturna, l’anomenat ‘toc de queda’. Per comprovar el seu compliment, s’efectuen controls aleatoris en diferents punts del municipi, i el cap de setmana el cos municipal es coordina amb els Mossos d’Esquadra per abastar tots els possibles punts d’entrada i sortida a Blanes.

75 actes aixecades i 965 vehicles controls el darrer cap de setmana

Aquest darrer cap de setmana, des de divendres a les sis del matí fins dilluns a la mateixa hora, la Policia Local de Blanes ha identificat els ocupants d’un total de 965 vehicles, i ha aixecat 75 actes per l’incompliment d’alguns dels dos confinaments: el nocturn i el de no sortir del municipi. De tots tres dies, el què ha registrat una major activitat ha estat aquest passat dissabte.


Al llarg del 21 de novembre els agents de la Policia Local de Blanes van identificar els ocupants d’un total de 431 vehicles, i es van aixecar 35 actes. Per la seva banda, divendres es van controlar 328 vehicles i es van aixecar 20 actes, i aquest passat diumenge es van controlar 206 vehicles i es van fer 20 actes.

Un total de 1.740 vehicles controlats i 361 actes aixecades

Fins al moment, sumant les xifres d’aquest passat cap de setmana a les que ja es porten comptabilitzades des de finals d’octubre, el total d’actes aixecades per la Policia Local de Blanes per l’incompliment del tancament municipal i el confinament nocturn és de 361 actes. Per la seva banda, des del 30 d’octubre fins al 22 de novembre s’han identificat els ocupants d’un total de 1.740 vehicles.

Data de realització: 11/23/2020 | Data de la darrera actualització: 11/23/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300