Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua baixant el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Lloret, que sumen 40 pacients, 19 menys que fa tres dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/27/2020 10:32:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua baixant el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Lloret, que sumen 40 pacients, 19 menys que fa tres dies

A Blanes n’hi ha 13 a l’hospital i 1 al sociosanitari, mentre que a Calella hi ha 9 pacients a l’hospital i 17 al sociosanitari

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua baixant el nombre d’ingressats. En l’actualitat, hi ha 40 pacients als hospitals de Blanes i Calella, 19 menys que fa tres dies. El nombre de professionals positius i en aïllament continua sent d’11 persones, i n’hi ha d’altres 4 confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 13 persones, 3 menys que fa tres dies, i des de llavors, hi ha hagut 5 ingressos i 7 altes. Per contra, hi ha hagut una nova defunció, de manera que fins al moment ja han mort per COVID-19 en aquest centre hospitalari 31 persones des que va començar la pandèmia. Per la seva banda, al sociosanitari de Blanes s’ha registrat un nou cas positiu.

Als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 26 pacients: 9 a l’hospital i 17 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 3 ingressos, 11 altes i 1 defunció. En relació al Sociosanitari de Calella, hi ha hagut 2 ingressos, 6 altes i 4 defuncions. D’aquesta manera, val a dir que si bé en general hi ha una tendència a la davallada en el nombre de pacients, també cal dir que en tres dies han mort 6 persones per COVID.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 241 persones ingressades per COVID, 14 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 34.954 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.107 persones, 13 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé continua registrant-se una lenta davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 289, mentre que en l’anterior actualització era de 337. A Blanes també se segueix registrant un descens, tot i que també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 170, i en l’anterior actualització era de 217.Data de realització: 11/27/2020 | Data de la darrera actualització: 11/27/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300