Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Jardí Marimurtra de Blanes culminarà la 25a Setmana de la Ciència 2020 amb una Visita Guiada Gratuïta


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/27/2020 11:32:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

JardiBotanic_01El Jardí Marimurtra de Blanes culminarà la 25a Setmana de la Ciència 2020 amb una Visita Guiada Gratuïta

L’èxit de la convocatòria ha provocat que ja s’hagin esgotat totes les localitats previstes que calia reservar prèviament

El proper cap de setmana culminarà la celebració que s’ha estat fent al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes de la 25a Setmana de la Ciència, que es commemora arreu de Catalunya. Precisament un dels espais on es viu amb major intensitat aquesta commemoració és en aquest entorn blanenc, per l’activitat constant de ciència i divulgació que es promou des de la Fundació Carl Faust que gestiona el paratge.


No tan sols perquè al Jardí Botànic Marimurtra s’hi troben més de 4.000 espècies de plantes d’arreu del món. La biodiversitat que s’hi pot trobar es fomenta al llarg de tot l’any amb diverses accions divulgatives i lúdiques alhora, promovent i posant en valor el coneixement d’un entorn privilegiat, visitat anualment per milers de persones atretes pel seu incomparable tresor floral que amaga.

Amb motiu de la 25a Setmana de la Ciència, el Jardí Botànic Marimutra ha organitzat una Visita Guiada Gratuïta que tindrà lloc dissabte vinent, 28 de desembre. L’èxit de la convocatòria ha provocat que, hores d’ara, ja s’hagin esgotat totes les localitats previstes, que calia reservar prèviament. La visita està especialment adreçada a parelles, grups i famílies amb nens i nenes que tinguin més de 8 anys d’edat.Data de realització: 11/27/2020 | Data de la darrera actualització: 11/27/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300