Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella sumen 33 pacients ingressats per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/01/2020 08:10:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Hospitals de Blanes i Calella sumen 33 pacients ingressats per COVID-19

A l’Hospital Comarcal de Blanes se’n tracten 12, mentre que a Calella hi ha 21 pacients: 10 a l’hospital i 11 al sociosanitari

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua baixant el nombre d’ingressats. En l’actualitat, hi ha 33 pacients hospitalitzats a Blanes i Calella, 7 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament ha davallat a 8 persones, i n’hi ha d’altres 2 confinats per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 12 persones ingressades, 1 menys que fa quatre dies, i des de llavors, hi ha hagut 4 ingressos i 5 altes, de les quals hi ha dues persones que ja s’han negativitzat, però continuen ingressades. Als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 21 pacients: 10 a l’hospital i 11 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 5 ingressos i 4 altes; i al sociosanitari 2 ingressos, 6 altes i 2 defuncions.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 240 persones ingressades per COVID, 1 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 35.604 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.136 persones, 29 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé continua registrant-se una lenta davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 225, mentre que en l’anterior actualització era de 289. Per contra, a Blanes s’ha registrat un lleuger augment, i continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 193, i en l’anterior actualització era de 170.
Data de realització: 12/01/2020 | Data de la darrera actualització: 12/01/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300