Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es prepara per viure la il·lusió de les Festes de Nadal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/01/2020 09:40:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes es prepara per viure la il·lusió de les Festes de Nadal

Divendres vinent, 4 de desembre, s’encendrà la il·luminació nadalenca que s’està acabant d’instal·lar aquests dies, així com l’arbre lumínic i la decoració a les façanes de l’Ajuntament

L’encesa oficial de la il·luminació nadalenca arreu de tot el municipi, prevista per aquest proper divendres 4 de desembre, serà el preàmbul perquè Blanes comenci a preparar-se per les festes nadalenques. Tot i que enguany el context de la pandèmia estigui necessàriament marcant tota l’activitat, des de l’Ajuntament de Blanes es vol convidar a la ciutadania a no perdre la il·lusió de viure unes dates tan especials.


Instal·lació Arbre Lumínic, dilluns al vespre
Per això, durant els darrers dies els Serveis Municipals, les conegudes ‘Brigades’, ja van començar a penjar els coneguts rètols lluminosos arreu dels barris de la vila, uns cartells on es desitgen ‘Bones Festes’, que també presidirà el balcó principal del consistori. D’altra banda, el passat cap de setmana l’empresa contractada enguany per a la il·luminació nadalenca també va accelerar el muntatge dels llums als carrers.


Instal·lació rètols lumínics 'Bones Festes', Serveis Municipals
Precisament el vespre d’aquest passat dilluns es van encarregar d’instal·lar un dels ingredients que ha passat a formar part de la decoració nadalenca de Blanes darrerament: un arbre lumínic de cinc metres d’alçada. Per segon any consecutiu, s’ha situat davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes, on divendres vinent també s’hi inaugurarà la il·luminació nadalenca que engalanarà les seves dues façanes.

Uns nadals marcats per la pandèmia, però sense perdre la seva màgia

A partir de divendres vinent els llums de Nadal s’encendran cada dia des de 2/4 de 6 de la tarda –quan comença a fer-se fosc- fins les 10 de la nit, quan comença el toc de queda. Són el preàmbul dels actes nadalencs que es viuran a Blanes durant aquest mes recent estrenat.


Són un primer recordatori que, encara que aquestes festes seran decididament diferents al què estàvem acostumats, no per això s’ha de perdre la il·lusió que les envolta. Per això, des de l’Ajuntament de Blanes, amb el suport de diverses entitats i particulars del municipi, s’estan preparant activitats relacionades amb aquestes festes, que properament es donaran a conèixer. Una ocasió per seguir gaudint de la màgia del NadalData de realització: 12/01/2020 | Data de la darrera actualització: 12/01/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300