Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes omple el Teatre després del segon tancament amb ‘Tinder Sorpresa’ i clou temporada dissabte amb ‘Els Brugarol’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/02/2020 09:07:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesBlanes omple el Teatre després del segon tancament amb ‘Tinder Sorpresa’ i clou temporada dissabte amb ‘Els Brugarol’

En tan sols una setmana, el monòleg d’Andreu Casanova en clau d’humor va aconseguir gairebé exhaurir les entrades disponibles

L’expectació que hi havia al Teatre de Blanes diumenge passat era comparable a la que ja es va viure en aquest mateix recinte el 20 de setembre. Si llavors era el retrobament del públic amb l’escenari després de sis mesos tancat, el passat cap de setmana s’aixecava de nou el teló havent passat un segon tancament, i d’alguna manera ‘hi havia ganes’ de poder gaudir d’una bona sessió de teatre.


'Tinder Sorpresa', dissabte passat al Teatre de Blanes
Una de les proves més eloqüents va ser que, tot i que la venda d’entrades només es va poder fer tot just una setmana abans –l’obertura progressiva d’activitats va entrar en vigor el 23 de novembre i l’obra es va representar el dia 29-, es van aconseguir gairebé exhaurir les entrades disponibles. Al Teatre de Blanes l’aforament en condicions normals és de 409 persones i, per tant, ara el màxim nombre d’entrades és de poc més de 200.

‘Tinder Sorpresa’ aixeca el teló després del segon tancament

L’encarregat de fer els honors es pot dir que va estar ben bé a l’alçada de les circumstàncies perquè, per afegit, es tractava d’un gènere que sempre ve de gust gaudir: l’humor. Andreu Casanova va portar el seu monòleg ‘Tinder Sorpresa’ precedit pel bon gust de boca que ja havia deixat en el públic blanenc el seu anterior muntatge ‘50 sombras de Andreu’.


Durant gairebé una hora i mitja va compartir amb el públic experiències al voltant de les aplicacions per lligar que s’han posat de moda en els darrers temps, però també va fer participar al públic, a qui es va posar a la butxaca des del minut zero amb el seu estil franc i directe. Per la seva banda, Andreu Casanova també va compartir anècdotes divertides al voltant d’un tema on la complicitat i les ganes de passar-s’ho bé eren claus per passar una estona més que entretinguda.


Albert Sanz, Andreu Casanova i Àngel Canosa
Abans que comencés l’espectacle, per celebrar de manera especial aquest retrobament del públic amb el Teatre de Blanes, l’alcalde Àngel Canosa i el regidor de Cultura, Albert Sanz, van donar la benvinguda a Andreu Casanova. El popular humorista va recordar les bones vibracions que ja va experimentar al Teatre de Blanes amb el seu anterior muntatge.

Tancament de temporada amb ‘Els Brugarol’, Premi Recvll de Blanes

La temporada d’espectacles professionals al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud es tancarà dissabte al vespre amb una altra peça de tall còmic i que, a més a més, està lligada directament amb aquest municipi. Es tracta de l’obra ‘Els Brugarol’, guanyadora del Premi de Teatre Josep Ametller en la darrera edició dels Premis Recvll, celebrada a Blanes justament el passat 8 de març, pocs dies abans que s’instaurés l’Estat d’Alarma per la COVID.

Escrita i protagonitzada pel popular actor Ramon Madaula, ‘Els Brugarol’ es representarà dissabte a les 7 de la tarda, ja que s’ha avançat el seu horari dues hores per permetre els espectadors comptar amb prou temps de retorn a casa. Pel que fa a la seva història, se centra en la família que dóna nom a l’obra, els Brugarol, una nissaga de l’alta burgesia catalana on la filla –activista social i feminista- decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare.


Fotografia 'Els Brugarol'
Pel patriarca de la família –interpretat per Ramon Madaula- aquesta decisió és inconcebible, i per això recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè la seva filla canviï d’opinió. Madula ha escrit una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent, on dona vida al patriarca, Antoni Brugarol. L’elenc d’aquesta comèdia sobre llinatges familiars el completa precisament el seu nebot, Jaume Madaula, i l’actriu Júlia Truyol.

Rialles Blanes ofereix diumenge ‘La Llum del Fanalet’

La cartellera del Teatre de Blanes es tancarà definitivament l’endemà diumenge, amb el darrer espectacle infantil programat per Rialles Blanes. En aquesta ocasió presenten una peça 100% nadalenca: ‘La Llum del Fanalet’, a càrrec de la companyia ‘País de Xauxa’. S’oferirà a partir de 2/4 de 6 i, a diferència d’altres anys en què s’aprofitaven les representacions prenadalenques per fer cagar el tió, en aquesta ocasió no serà possible per mantenir la necessària distància social.

Més informació i venda d’entrades: https://www.teatredelacostabravasud.cat/



Data de realització: 12/02/2020 | Data de la darrera actualització: 12/02/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300