Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles tanca temporada diumenge amb l’espectacle infantil ‘La Llum del Fanalet’ al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/03/2020 04:49:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles tanca temporada diumenge amb l’espectacle infantil ‘La Llum del Fanalet’ al Teatre de Blanes

L’entitat ha hagut de suspendre dues de les actuacions que tenia previstes al novembre: ‘Hamelí’ i ‘Valentina Quàntica’

Aquest proper cap de setmana l’Associació Rialles Blanes tancarà la temporada 2020 amb el seu darrer espectacle infantil programat: ‘La Llum del Fanalet’. Ho farà després que, malauradament, ha hagut de suspendre dues de les actuacions que tenia previstes fer al novembre, a causa del segon tancament per prevenir l’expansió de la COVID-19.


Escena de 'La Llum del Fanalet', de 'País de Xauxa',
diumenge a 2/4 de 6 al Teatre de Blanes
L’espectacle infantil de diumenge vinent està directament relacionat amb les festes nadalenques, i anirà a càrrec de la Companyia ‘País de Xauxa’. Explica la història de la Lola, que arriba a casa de la Tina per ajudar-la a decorar la seva habitació. Faran el pessebre, l’arbre de Nadal, donaran de menjar al Tió, faran la carta als Reis d’Orient, recitaran el Poema de Nadal.... I des del balcó estant observaran com la Plaça Major està guarnida amb bombetes de llums i de colors.


L’espectacle començarà a 2/4 de 6 de la tarda. El preu de l’entrada és de 7€, i s’hi aplicarà 1€ de descompte per a famílies nombroses acreditades si es compren les localitats a la Taquilla del Teatre de Blanes. En aquest darrer cas, es pot anar aquest divendres dia 4 des de 2/4 de 6 fins les 7 de la tarda, o bé el mateix diumenge, una hora abans que comenci. També hi ha la opció de comprar-les online: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/254-la-llum-del-fanalet--cia-pais-de-xauxa.html

Les mesures COVID-19 impediran poder fer el tradicional ‘Caga Tió’

L’Associació Rialles tenia el costum que, coincidint amb l’espectacle més ‘nadalenc’, convidava al públic a fer el ‘Caga Tió’, per donar entrada a les festes que ens esperen els següents dies. Es tracta d’una tradició que, com sap tothom, provoca que hi hagi una acumulació puntual de canalla al punt de recollida de regals i de nens i nenes al voltant del moment culminant, i no es podria respectar la necessària distància social i sanitària de seguretat.


Taquilla del Teatre de Blanes
Per això, malauradament, s’ha hagut de prendre la decisió de prescindir d’aquesta tradició, però amb la mirada posada en l’esperança de reprendre la normalitat de cara a l’any vinent. Des de l’entitat ja han avançat que han aprofitat aquests dies d’obligada aturada per contactar amb les companyies, i gairebé ja tenen enllestida la nova programació del 2021.

Suspensió de dos espectacles al novembre: ‘Hamelí’ i ‘Valentina Quàntica’

De fet, aquest 2020 haurà estat un any per oblidar perquè, malgrat els esforços esmerçats per reprendre l’activitat al setembre, Rialles Blanes va haver de suspendre dos dels espectacles infantils que havia previst durant l’anterior mes de novembre. Van ser ‘Hamelí’, que s’havia de fer el dia 8, i ‘Valentina Quàntica’, que havia de tenir lloc el 22 de novembre.


Abans, encara es van poder oferir tres funcions: ‘Sopa de Pedres’ al setembre; ‘Pota de Cabra’ a mitjans d’octubre; i ‘Clic!’ el 25 d’octubre. Aquest darrer espectacle es va salvar ‘pels pèls’, perquè just l’endemà entrava en vigor l’esmentat segon tancament dels recintes culturals.
Data de realització: 12/03/2020 | Data de la darrera actualització: 12/03/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300