Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els hospitals de Blanes i Calella sumen 28 pacients COVID, 5 menys que fa quatre dies, però també hi ha hagut 5 defuncions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/08/2020 08:47:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els hospitals de Blanes i Calella sumen 28 pacients COVID, 5 menys que fa quatre dies, però també hi ha hagut 5 defuncions

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 pacients, 1 més que en l’anterior recompte, i a Calella n’hi ha 12: 6 a l’hospital i 6 al sociosanitari

La darrera informació que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica n’hi ha 28 en total, 5 menys que fa quatre dies, si bé hi ha hagut variacions en els còmputs de cada centre i cinc persones han perdut la vida pel coronavirus. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 4 persones, i n’hi ha 1 confinada per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 16 persones ingressades, 1 més que fa quatre dies, i des de llavors, hi ha hagut 5 ingressos i 4 altes, de les quals hi ha una persona que ja ha negativitzat però continuar ingressada. Als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 12 pacients, 6 menys que en l’anterior recompte: 6 són a l’hospital i 6 altres al sociosanitari. Respecte el darrer recompte a l’Hospital de Calella hi ha hagut 6 ingressos, 6 altes i 1 defunció; i al sociosanitari 3 ingressos, 4 altes i 4 defuncions

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 245 persones ingressades per COVID, 12 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 37.114 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.188 persones, 33 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé ha disminuït respecte l’anterior comunicat. Ara és de 268, mentre que en l’anterior actualització era de 289. A Blanes també s’ha registrat una davallada, si bé continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 260, i en l’anterior actualització era de 304
Data de realització: 12/08/2020 | Data de la darrera actualització: 12/08/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300