Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna a augmentar el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, amb 31 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2020 08:07:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Torna a augmentar el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, amb 31 persones

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 18 pacients, 2 més que fa tres dies, i a Calella n’hi ha 13: 8 a l’hospital i 5 al sociosanitari

El darrer comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica n’hi ha 31 en total, 3 més que fa tres dies, si bé hi ha hagut variacions en els còmputs de cada centre i tres persones han perdut la vida pel coronavirus. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 3 persones, i n’hi ha 2 confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 18 persones ingressades, 2 més que fa tres dies, i des de llavors, hi ha hagut 6 ingressos, 1 alta i 3 defuncions. Als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 13 pacients: 8 són a l’hospital i 5 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 2 ingressos, cap alta i cap defunció; i al sociosanitari 1 ingrés i 2 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 230 persones ingressades per COVID, 15 menys que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 37.640 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.199 persones, 11 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, però ha disminuït un punt respecte l’anterior comunicat. Ara és de 269, mentre que en l’anterior actualització era de 268. A Blanes s’ha registrat una significativa davallada, si bé continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 97, i en l’anterior actualització era de 260.
Data de realització: 12/11/2020 | Data de la darrera actualització: 12/11/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300