Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa continua recollint material i donatius de la Campanya de Joguines


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/12/2020 07:15:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa continua recollint material i donatius de la Campanya de Joguines

L’Ajuntament de Blanes ha donat 2.000 € per comprar joguines, i fa uns dies la ONG va aplegar 150 joguines sumant la parada al carrer i els punts de recollida situats en comerços

L’Assemblea de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa, a través de Creu Roja Joventut, continua aquests dies treballant en la 28a Campanya de Joguines. Una de les quantitats de material més elevades que ha recollit han estat 150 joguines, a través de dues de les primeres accions que ha pogut dur a terme, molt limitades a causa de les mesures de seguretat sanitàries que cal seguir per impedir l’expansió de la COVID.


Parada Informativa i de Recollida de Joguines, dissabte passat
La tarda del passat dissabte van instal·lar una Parada Informativa a la Plaça Verge Maria, al nucli històric de Blanes, on hi va haver una animada presència de donacions a càrrec de diversos ciutadans i ciutadanes. L’aportació més important, però, va venir propiciada per la campanya iniciada la setmana anterior, comptant amb el suport de diverses botigues i comerços de la vila que han col·laborat, comptant amb el recolzament de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.


En aquests establiments s’hi ha instal·lat Punts de Recollida de la Campanya de Joguines. Durant una setmana aquests 14 indrets han tingut una caixa instal·lada als seus respectius locals, i dissabte passat els voluntaris i voluntàries de Creu Roja van passar a recollir-les per dur-les a la Parada Informativa i posteriorment al local de l’Assemblea de Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa, situada en aquest municipi.


Alguns dels establiments han seguint sent durant uns dies més Punts de Recollida de la Campanya de Joguines, que aquests dies redobla esforços per poder seguir reunint el major nombre de material disponible. El lema de la campanya és ‘Els seus drets en joc’, i les tres principals característiques que han de reunir les joguines és que siguin noves, no bèl·liques ni sexistes.

L’Ajuntament fa una donació de 2.000 € per comprar joguines

Creu Roja Joventut de Blanes continua treballant aquests dies amb d’altres fronts per seguir reunint material i quantitats econòmiques. Una d’elles ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Blanes, que ha fet una donació de 2.000 € en metàl·lic perquè es puguin comprar joguines. El consistori blanenc ha signat un conveni amb la ONG per poder efectuar-la, a banda de seguir facilitant en la mesura del possible les accions que duu a terme l’entitat.


L’Ajuntament de Blanes va optar per fer aquesta donació com una acció social més emmarcada en les actuacions que necessàriament s’han hagut de posar en marxa per contribuir a pal·liar els negatius efectes socials i econòmics que està provocant la pandèmia, especialment en les famílies vulnerables. D’altra banda, Creu Roja està a l’espera que es confirmin les donacions que s’han compromès a fer empreses i centres educatius, que varen avançar la seva intenció de col·laborar, majoritàriament actuant com a Punt de Recollida.

Mentrestant, s’està a l’espera que Acció Social acabi de configurar les llistes de famílies que han demanat adherir-se a la campanya, un nombre que la pandèmia de la COVID-19 –amb les repercussions socials i econòmiques que està provocant sobretot a les famílies vulnerables- ja fa preveure que serà molt més elevat que en anteriors anys. De fet, durant l’Estat d’Alarma Creu Roja ja va fer un esforç per cobrir les necessitats de tots els infants.


En cas que es vulgui contribuir en la campanya de recollida, un altre dels punts actius és el mateix local de l’Assemblea de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa, situat al Carrer Sant Jaume número 12, a tocar del Passeig de Dintre. L’horari per anar a portar joguines és des de les 9 del matí fins la 1 del migdia.
Data de realització: 12/12/2020 | Data de la darrera actualització: 12/12/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300