Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes dóna suport a La Marató de TV3 amb diverses accions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2020 11:25:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes dóna suport a La Marató de TV3 amb diverses accions

L’alcalde i membres del consistori han fet un vídeo animant a trucar el dia de La Marató, i aquests dies diverses entitats i institucions també hi afegiran el seu granet de sorra

Aquest 2020 es compleix ja la 30a edició d’una experiència que ha transcendit més enllà de ser un senzill programa de televisió benèfic, i ha arribat a ser un fenomen social i popular en tota regla. Es tracta de ‘La Marató’, que durant molts anys es va emetre a través de TV3, i que en les últimes edicions es fa conjuntament amb Catalunya Ràdio.


Enguany serà una edició encara més sentida que mai ja que, tal com diu el lema escollit: ‘Aquest Any La Marató Toca a Tothom’, perquè està dedicada a la COVID-19. D’aquesta manera, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals posarà l’acció solidària en què ha esdevingut el programa en directe de ‘La Marató’ al servei de les que són màximes necessitats socials i de salut a dia d’avui.

D’ença que es va posar en marxa, arreu de Catalunya s’organitzen mil-i-una experiències per contribuir-hi. Ja sigui amb campanyes de promoció i difusió, o bé amb activitats que ajuden a recaptar fons econòmics per destinar-ho a la investigació de la malaltia de què es tracta en cada nova edició. Blanes no ha estat aliena a aquesta onada de solidaritat, i aquí també s’organitzen cada any diverses experiències.

Suport Ajuntament de Blanes a La Marató de TV3

Des de l’Ajuntament de Blanes, aquest 2020 s’ha fet un pas més implicant-se en la difusió de l’acció solidària, contribuint a la seva difusió a través de dues accions: una d’elles ha estat la impressió d’una pancarta de grans dimensions que s’ha penjat a un dels llocs més cèntrics i visibles de la vila: la Plaça Catalunya. L’altra acció ha tingut precisament com a protagonista aquesta pancarta amb la frase ‘Blanes amb La Marató’.


Aquest dilluns s’ha penjat al web oficial i xarxes socials de l’Ajuntament de Blanes un vídeo on han participat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de membres del consistori de tots els grups polítics que han pogut compaginar la seva participació. En el vídeo, el batlle anima tothom a trucar al telèfon de La Marató, al 900 21 50 50, i després tots els regidors i regidores coregen el lema d’enguany: ‘Aquest Any La Marató Toca a Tothom: Truca!’. Vídeo: https://youtu.be/5GlIvYBKllA

Altres experiències de suport a La Marató

D’altra banda, com cada any a Blanes també sumaran el seu granet de sorra diverses entitats i institucions. Una de les activitats de Blanes que aquest 2020 no ha faltat a la seva cita anual amb La Marató de TV3 és la Biblioteca Comarcal, que ha continuat amb la seva iniciativa d’oferir llibres de segona mà procedents de donatius. A causa de les mesures de seguretat per prevenir el contagi de la COVID, en aquesta ocasió no es poden triar i remenar els llibres del taulell, sinó que s’han fet lots que es poden comprar al preu d’1 € per contribuir a recaptar diners.


També ha estat fidel a la seva contribució anual amb La Marató l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), que ha hagut de modificar les seves habituals activitats. Han preparat un sorteig de dues grans paneres amb obsequis de les botigues associades, exposades al Carrer Mercaders, 9. Es poden comprar butlletes per 3 €, i el 27 de desembre es farà el sorteig entre totes les butlletes en directe, per Instagram, per saber qui són les dues persones afortunades. L’import recollit amb la venda de butlletes es destinarà íntegrament a La Marató.

Data de realització: 12/14/2020 | Data de la darrera actualització: 12/14/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300