Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament Blanes promou la campanya ‘Regala Reis a Blanes’ per recolzar a les famílies i els comerços locals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/15/2020 10:42:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament Blanes promou la campanya ‘Regala Reis a Blanes’ per recolzar a les famílies i els comerços locals

Es repartiran 3.400 Cartes als Reis amb vals de 10€ a bescanviar als comerços adherits, a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys, que podran entregar les cartes a la ‘Bústia Reial’ instal·lada davant l’Ajuntament

Avui dimarts s’ha donat el tret de sortida de la campanya ‘Regala Reis a Blanes’, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Blanes per continuar recolzant la ciutadania davant la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia. En aquest cas, amb motiu de les festes nadalenques que comporten despeses extres, la campanya té un doble objectiu: ajudar a les famílies i recolzar als comerços locals arreu de tots els barris.


Jordi Urgell i Àngel Canosa, amb el cartell de la campanya
'Regala Reis a Blanes'
Aquesta setmana es repartiran a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys escolaritzats a Blanes una ‘Carta als Reis’ perquè l’emplenin amb els seus desitjos. A la part baixa de la carta hi ha un retallable amb un val per 10€ finançats per l’Ajuntament de Blanes. Les cartes amb els vals es distribuiran a través dels centres educatius, i van acompanyades d’un missatge de l’alcalde de Blanes pels pares i mares on s’hi explica en què consisteix la campanya.

3.400 vals de 10€ a bescanviar als comerços d’arreu del municipi

Els cupons que cal retallar de la part baixa de la ‘Carta als Reis’ es podran bescanviar als comerços de Blanes adherits a la campanya, i serviran del 17 de desembre al 5 de gener. El passat cap de setmana es va enviar des de l’Àrea de Promoció de la Ciutat una newsletter a les prop de 400 botigues i establiments comercials d’arreu del municipi amb la proposta per formar part de la iniciativa.


Es tracta que qualsevol família del municipi que vulgui utilitzar el cupó de descompte valorat en 10€ ho pugui fer efectiu al seu comerç habitual de proximitat. Els establiments a qui s’ha adreçat la campanya són de tota mena: des de botigues de regals i de roba fins a joieries, floristeries, sabateries, basars, etc. També s’han inclòs establiments d’alimentació per si es volen fer compres pels àpats nadalencs.

Bústia dels Reis Mags davant l’Ajuntament

Un altre dels elements de la campanya és una gegantina ‘Bústia dels Reis Mags’ que s’ha instal·lat avui mateix davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes, a l’entrada principal del Passeig de Dintre. Aquí s’hi poden adreçar les ‘Cartes als Reis’ que hauran emplenat els nens i nenes, com un dels recursos més al seu abast perquè els seus desitjos puguin arribar a ses majestats abans del 5 de gener.


Per celebrar el tret de sortida de la campanya ‘Regala Reis a Blanes’ l’alcalde Àngel Canosa, i el primer tinent d’alcalde responsable de Promoció de la Ciutat, Jordi Urgell, han desplegat un dels cartells de la campanya, que s’està distribuït aquests dies arreu de la vila. Els cartells, que també seran visibles aviat als comerços adherits, inclou la informació bàsica a tenir en compte.

Adhesions dels comerços de Blanes

Els comerços tenen temps per adherir-se a la campanya fins el proper dilluns 21 de desembre, i perquè les famílies sàpiguen quins establiments en formen part, s’identificaran amb el cartell oficial ‘Regala Reis a Blanes’ amb el nom del comerç personalitzat. D’altra banda, també es pot consultar telemàticament el llistat d’establiments adherits a l’adreça https://regalareis.blanes.cat/


El val de 10€ inclou un codi alfanumèric únic i irrepetible per impedir que es pugui duplicar o falsificar. Per validar-lo, des dels comerços adherits a la campanya accediran a una plataforma web amb un login i password que s’haurà proporcionat des de l’Ajuntament de Blanes prèviament a l’inici de la promoció. La plataforma web registrarà tots els cupons validats als establiments, de manera que aquell val en concret ja no es pugui tornar a utilitzar. També es generarà una remesa bancària perquè a partir de l’11 de gener el consistori els faci la remesa dels respectius pagaments.


Data de realització: 12/15/2020 | Data de la darrera actualització: 12/15/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300