Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes exhaureix en 2’1/2 hores les invitacions per les tres sessions de la Festa Familiar del Tió de diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/16/2020 03:45:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes exhaureix en 2’1/2 hores les invitacions per les tres sessions de la Festa Familiar del Tió de diumenge

A les 10 del matí s’han començat a inscriure un allau de famílies, de manera que a 2/4 d’1 ja no quedava cap plaça lliure

Com si es tractés d’un concert de rock, així han reaccionat les famílies de Blanes en assabentar-se que diumenge es faran tres funcions de la ‘Festa Familiar del Tió’ per celebrar aquesta tradició nadalenca tan arrelada a Catalunya. A les 10 del matí d’aquest mateix dimecres, el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes obria inscripcions per poder accedir a les invitacions, i tot just dues hores i mitja més tard, a 2/4 d’1, ja estaven totes exhaurides.


La ‘Festa Familiar del Tió’ tindrà lloc diumenge vinent a la Plaça dels Dies Feiners, organitzada per aquest departament del consistori blanenc amb el suport de l’Esbart Joaquim Ruyra. Tindrà com a plat central l’actuació del popular animador infantil Jaume Barri, i acabarà amb fent un ‘Caga Tió’ alternatiu, on tots els nens i nenes tindran el seu obsequi.

Les tres funcions s’han programat per les 11 del matí, 2/4 d’1 del migdia i les 5 de la tarda, i calia establir aforament limitat i reserves prèvies mitjançant correu electrònic o trucades telefòniques. L’esdeveniment comptarà amb la participació de l’entranyable personatge d’Es Tió de Blanes, que al llarg dels darrers anys s’ha fet el seu propi espai en l’imaginari dels nens i nenes de la vila, però tan sols assistirà com espectador, ja que no serà possible muntar-s’hi al damunt com els darrers anys.
Data de realització: 12/16/2020 | Data de la darrera actualització: 12/16/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300