Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

RENFE anuncia afectacions pels dies 19, 20 i 21 de desembre a la R1 de l’Hospitalet a Blanes/Maçanet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2020 11:47:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RENFE anuncia afectacions pels dies 19, 20 i 21 de desembre a la R1 de l’Hospitalet a Blanes/Maçanet

A conseqüència de les obres a l’Estació de Sants, a la R1 els trens iniciaran i finalitzaran el recorregut a l’Estació de França de Barcelona. També hi haurà afectacions a les línies R3 i R7

La companyia RENFE ha emès un comunicat respecte diverses afectacions que tindran lloc el proper cap de setmana, més concretament els dies 19, 20 i 21 de desembre. Es tracta de diversos canvis que afectaran el servei de trens a les línies de rodalies R1, R3 i R7, derivat de les obres executades per ADIF a l’Estació de Sants (Barcelona).


Estació de Tren de Blanes, 9 de desembre
Per facilitar la mobilitat dels viatgers i viatgeres, RENFE ha reprogramat el servei per minimitzar en la mesura del possible les afectacions en el seu us. A la línia R1 de l’Hospitalet de Llobregat-Blanes/Maçanet-Massanes per Mataró, que passa per l’Estació de Tren de Blanes, els combois iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’Estació de França de Barcelona, com s’havia fet dècades enrere.


Els viatgers amb origen o destinació a l’Hospitalet de Llobregat o parades intermèdies (Sants, Plaça Catalunya i Arc de Triomf) podran encaminar-se a altres serveis de Rodalies de Catalunya . També tindran la opció de fer els esmentats trajectes a través de les línies de Metro.

R3 (Puigcerdà-L’Hospitalet de Llobregat per Vic)

En la línia R3 que uneix Puigcerdà amb l’Hospitalet de Llobregat per Vic, els trens iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a Sant Andreu Arenal. Entre Ribes de Freser i Puigcerdà, derivat de les obres de millora d’ADIF al túnel de Toses, es realitza el servei per carretera.


Els usuaris de les estacions entre l’Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu Arenal podran arribar amb la L1 de Metro o les línies R4 i R12 de Rodalies fins a Sant Andreu Arenal per enllaçar amb la línia R3.

R7 (Sant Andreu Arenal-Cerdanyola Universitat)

Al estar tancada la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no prestarà servei, i els viatgers de la resta d’estacions poden encaminar-se als trens de la línia R4. Al llarg d’aquestes afectacions, els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar els transbordaments a les estacions de Metro amb correspondència amb estacions de Rodalies afectades.


Durant aquests dies, a més a més de les restriccions descrites, els serveis de Rodalies veuran modificades les seves vies d’estacionament habituals a l’Estació de Barcelona Sants. En aquest sentit, ADIF té previst intensificar la informació per megafonia en especial en aquesta estació. Tota la informació sobre aquestes modificacions es comunicaran a l’interior dels combois, així com pantalles i teleindicadors.

Els viatgers poden consultar els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat ‘Estat de la Xarxa’), o bé al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya, Renfe Cercanías i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials @rodalies i @adif_es.
Data de realització: 12/17/2020 | Data de la darrera actualització: 12/17/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300