Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes homenatja 11 treballadors i treballadores que s’han jubilat i 1 amb una antiguitat de 25 anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2020 04:05:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes homenatja 11 treballadors i treballadores que s’han jubilat i 1 amb una antiguitat de 25 anys

L’alcalde, Àngel Canosa, i un representant de cada grup polític han encapçalat el tradicional acte que, a causa de la COVID, no ha pogut comptar amb més assistents

Aquest migdia, coincidint amb el darrer divendres laborable abans que les Festes de Nadal no ho capgirin agradablement tot, l’Ajuntament de Blanes ha tornat a celebrar una tradició recuperada tot just fa uns anys. Ara bé, com està passant durant tot aquest 2020 amb la immensa majoria de celebracions, s’ha hagut d’alterar sensiblement el seu contingut per complir les mesures de seguretat i sanitàries per evitar l’expansió de la COVID-19.


Es tracta de fer un reconeixement als treballadors i treballadores que s’han jubilat durant aquest any que ja s’acaba, així com als qui han complert 25 anys de servei al consistori. Tradicionalment també s’havia aprofitat aquest acte per festejar el Nadal i l’entrada al Nou Any amb un refrigeri i un brindis amb cava, convidant a tots els membres de la plantilla a participar-hi. Però aquests dos darrers ingredients s’han hagut de suprimir necessàriament.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i un representant de cada grup polític municipal –Albert Sanz, Eva Enríquez, Pere Lopera, Mònica Rabassa i Cristhian Ortiz- han participat en l’acte, que difícilment recordava les anteriors celebracions viscudes aquests darrers anys. Tan sols el moment de lliurar els reconeixements ha mantingut la mateixa emoció dels darrers anys especialment celebrada pels homes i dones a qui s’ha homenatjat.

Reconeixement a 11 treballadors jubilats i 1 amb 25 anys d’antiguitat

Durant aquest 2020 s’han jubilat un total d’11 persones, 1 ha complert el primer quart de segle de vida com a treballadora municipal. Amb motiu d’aquesta efemèride, a les persones que s’han jubilat se’ls ha lliurat un obsequi molt exclusiu: una reproducció de la façana principal de l’Ajuntament de Blanes amb una placa incrustada personalitzada que els agraeix la feina feta.


Per la seva banda, la persona que ha complert 25 anys de servei ha rebut com obsequi un pin elaborat amb plata que reprodueix la coneguda silueta de Sant Joan i el Convent de Blanes. Abans del lliurament dels reconeixements, l’alcalde ha lamentat que a causa de l’actual situació de pandèmia l’acte d’avui no s’hagi pogut celebrar amb l’habitual context de festa.


Àngel Canosa ha expressat en paraules el mateix sentiment que compartien tots els i les participants, que han trobat a faltar poder comptar amb l’escalf de la resta de companys i companyes, amics i familiars. El què en canvi no han faltat són els bons desitjos perquè, malgrat tot, les Festes de Nadal i l’entrada al nou any 2021 es visqui de la millor manera possible, i amb l’esperança que l’any vinent tot vagi molt millor. Les 12 persones que bé s’han jubilat o ja fa un quart de segle que treballen per a l’Ajuntament de Blanes han estat enguany:

Jubilacions 2020 :
  - Pedro José Monteagudo Montero (Policia Local)
  - Francisco Miguel Luna Blancat (Policia Local)
  - Francisco Rodríguez López (Policia Local)
  - Joaquín Tirado Suela (Policia Local)
  - Joan Solà Busquets (Serveis Jurídics)
  - Gabriel Puertas (Policia Local)
  - Manuel Mora Ruz (Policia Local)
  - Teresa Baltrons (Cultura i Festes)
  - Pedro Morcillo Sánchez (Serveis Municipals)
  - Ana Frías Cuevas (Oficina de l’AMIC)
  - Francisco Gómez García (Educació)
  25 anys de servei a l’Ajuntament :
   - Gisela Bayé Moles (Esports)
  Data de realització: 12/18/2020 | Data de la darrera actualització: 12/18/2020

  © Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

  Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

  Inici de la pàgina

  © Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300