Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augment de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella amb 43 persones en total, 11 més que fa tres dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2020 08:01:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augment de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella amb 43 persones en total, 11 més que fa tres dies

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 pacients, 2 més que fa tres dies, i a Calella n’hi ha 27: 18 a l’hospital i 9 al sociosanitari

L’última informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica n’hi ha 43 en total, 11 més que fa tres dies, si bé hi ha hagut variacions en els respectius còmputs de cada centre. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 6 persones, i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 16 persones ingressades, 2 més que fa tres dies, i des de llavors, hi ha hagut 4 ingressos, 1 alta i una nova defunció. Als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 27 pacients: 18 són a l’hospital i 9 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 11 ingressos i 5 altes; i al sociosanitari 5 ingressos i 2 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 212 persones ingressades per COVID, 57 menys que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 39.485 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.233 persones, 16 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, i ara és de 362, quan en canvi en l’anterior comunicat era de 269. A Blanes també ha augmentat considerablement, gairebé s’ha quadruplicat, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 427 i en l’anterior actualització era de 114.
Data de realització: 12/18/2020 | Data de la darrera actualització: 12/18/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300