Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà protagonista a La Marató de TV3 amb una experiència viscuda durant el primer confinament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2020 10:52:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes serà protagonista a La Marató de TV3 amb una experiència viscuda durant el primer confinament

Aquests dies s’han organitzat d’altres experiències al Jardí Botànic, l’Hospital de Blanes, la Biblioteca Comarcal i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, entre d’altres

L’Ajuntament de Blanes també participarà activament al programa d’aquest proper diumenge 20 de desembre, el dia de La Marató, intervenint amb una de les experiències que es viure en aquest municipi durant la primera onada de la pandèmia, des del març fins al juny. Cal recordar que en aquesta etapa van haver-hi nombroses accions solidàries des de col·lectius públics i privats.


Enregistrament del Vídeo sobre el cas de Blanes per a La Marató de TV3
Un d’ells va ser el servei municipal de neteja que, a banda de fer les tasques pròpies de desinfecció dels carrers i recollida de residus separada en centres sanitaris i geriàtrics, també es va encarregar de donar suport a un dels grups de voluntàries que va estar confeccionant material de protecció pels centres sanitaris i d’atenció mèdica. Ho va fer en coordinació amb el Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes.

El cos d’emergències de l’Ajuntament de Blanes s’encarregava d’estar en contacte permanent amb l’Hospital Comarcal de Blanes, els dos ambulatoris i els centres d’atenció a la gent gran per nodrir-los de material de protecció. La seva experiència va cridar l’atenció als organitzadors del programa de La Marató, que van venir fa uns dies a Blanes per enregistrar un vídeo amb els principals protagonistes, perquè s’emeti diumenge vinent.


Cal recordar que el passat dilluns el consistori blanenc també va voler aportar el seu granet de sorra enregistrant un vídeo per animar tothom a trucar al telèfon de La Marató. El vídeo el van protagonitzar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de membres del consistori, emmarcats en una pancarta de grans dimensions amb la frase ‘Blanes amb La Marató’, que s’ha instal·lat a la cèntrica Plaça de Catalunya, un dels llocs més concorreguts del municipi.

Altres experiències de suport a La Marató

D’altra banda, aquest mateix diumenge, coincidint amb el dia de La Marató, el Jardí Botànic Marimurtra col·laborarà destinant la seva recaptació a sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i esperança de vida de les persones afectades per la COVID-19. Tots els ingressos recaptats amb les entrades del 20 de desembre es destinaran a aquesta finalitat.


Per la seva banda, l’Associació de Treballadors de l’Hospital Comarcal de Blanes-ABS Lloret-Tossa de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha organitzat un any més la Campanya de Donació de Sang del pròxim dimarts 22 de desembre, al llarg de tota la jornada. Es farà de 10 a 14 h i de 15 a 17 h a la Sala d’Actes de l’Hospital. Per cada donació de sang, l’Associació de Treballadors farà una aportació econòmica de 3 euros, a l’hora que també es col·labora amb una finalitat sanitària sempre agraïda: donar sang.

Aquest 2020 tampoc ha faltat a la seva cita anual amb La Marató de TV3 la Biblioteca Comarcal, que ha continuat amb la seva iniciativa d’oferir llibres de segona mà procedents de donatius. A causa de les mesures de seguretat per prevenir el contagi de la COVID, en aquesta ocasió no es poden triar i remenar els llibres del taulell, sinó que s’han fet lots que es poden comprar al preu d’1 € per contribuir a recaptar diners.


Panera de l'ABBC pel Sorteig de La Marató de TV3
També ha estat fidel a la seva contribució anual amb La Marató l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), que ha hagut de modificar les seves habituals activitats. Han preparat un sorteig de dues grans paneres amb obsequis de les botigues associades, exposades al Carrer Mercaders, 9. Es poden comprar butlletes per 3 €, i el 27 de desembre es farà el sorteig entre totes les butlletes en directe, per Instagram, per saber qui són les dues persones afortunades. L’import recollit amb la venda de butlletes es destinarà íntegrament a La Marató.
Data de realització: 12/18/2020 | Data de la darrera actualització: 12/18/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300