Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament ja ha distribuït als escolars les 3.400 cartes amb els vals de 10€ de la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2020 10:15:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLL’Ajuntament ja ha distribuït als escolars les 3.400 cartes amb els vals de 10€ de la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’

Els vals a bescanviar als comerços adherits estan a la part baixa de la ‘Carta als Reis’, que els nens i nenes ja poden omplir i dipositar a la ‘Bústia Reial’, davant de l’Ajuntament

Les cartes de la Campanya de suport a les famílies i al comerç local ‘Regala Reis a Blanes’ ja s’han distribuït durant aquests dies als centres educatius. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Blanes per seguir recolzant la ciutadania davant la crisi social i econòmica provocada per la COVID. Ara, amb motiu de les festes nadalenques que comporten despeses extres, la campanya té un doble objectiu: ajudar a les famílies i recolzar el comerç local.


Les ‘Cartes als Reis’ s’han repartit a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys escolaritzats a Blanes perquè l’emplenin amb els seus desitjos. A la part baixa de la carta hi ha un retallable amb un val per 10€ finançats per l’Ajuntament de Blanes. Les acompanyades d’un missatge de l’alcalde de Blanes pels pares i mares on s’hi explica en què consisteix la campanya.

La ‘Bústia Reial’ davant l’Ajuntament per fer arribar les ‘Cartes als Reis’

Donat que aquest any la pandèmia ha provocat que les visites dels ‘Patges Reials’ als diferents barris no puguin ser possibles, s’ha instal·lat una gegantina ‘Bústia dels Reis Mags’ davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes, a l’entrada principal del Passeig de Dintre. Aquí s’hi poden adreçar les ‘Cartes als Reis’ que hauran emplenat els nens i nenes, com un dels recursos més al seu abast perquè els seus desitjos puguin arribar a ses majestats abans del 5 de gener.


Des que es va instal·lar el passat dimarts, ja han estat centenars els nens i nenes i famílies que s’hi ha acostat. Alguns per fer-s’hi fotografies al seu costat, així com davant l’arbre lumínic que hi ha al seu davant. D’altres ja han fet arribar els seus desitjos a Melcior, Gaspar i Baltasar, fent-los arribar la seva ‘Carta als Reis’ a través d’aquesta ‘Bústia Reial’ on hi ha escrits els noms dels tres possibles destinataris.

3.400 vals de 10€ a bescanviar als comerços de tot Blanes

A la part baixa de la ‘Carta als Reis’ hi ha els cupons per valor de 10€ que es poden bescanviar als comerços de Blanes adherits a la campanya, i ja es poden fer servir des del 17 de desembre i fins al 5 de gener. L’Àrea de Promoció de la Ciutat ha enviat una newsletter a les prop de 400 botigues i establiments comercials d’arreu del municipi amb la proposta per formar part de la iniciativa.


Qualsevol família del municipi que vulgui utilitzar el cupó de descompte valorat en 10€ el pugui fer efectiu al seu comerç habitual de proximitat. Els establiments a qui s’ha adreçat la campanya són de tota mena: des de botigues de regals i de roba fins a joieries, floristeries, sabateries, basars, etc. També s’han inclòs establiments d’alimentació per si es volen fer compres pels àpats nadalencs.

Comerços de Blanes adherits a la campanya

Els comerços tenen temps per adherir-se a la campanya fins aquest proper dilluns 21 de desembre, i perquè les famílies sàpiguen quins establiments en formen part, s’identificaran amb el cartell oficial ‘Regala Reis a Blanes’ amb el nom de la botiga personalitzat. D’altra banda, també es pot consultar telemàticament el llistat d’establiments adherits a l’adreça https://regalareis.blanes.cat/


El val de 10€ inclou un codi alfanumèric únic i irrepetible per impedir que es pugui duplicar o falsificar. Per validar-lo, des dels comerços adherits a la campanya accediran a una plataforma web amb un login i password que s’haurà proporcionat des de l’Ajuntament de Blanes prèviament a l’inici de la promoció.


La plataforma web registrarà tots els cupons validats als establiments, de manera que aquell val en concret ja no es pugui tornar a utilitzar. També es generarà una remesa bancària perquè a partir de l’11 de gener el consistori els faci la remesa dels respectius pagaments.Data de realització: 12/19/2020 | Data de la darrera actualització: 12/19/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300