Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes ha controlat 854 vehicles i aixecat 116 actes COVID aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/21/2020 11:15:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes ha controlat 854 vehicles i aixecat 116 actes COVID aquest cap de setmana

Dues de les actes s'han aixecat a locals de restauració per l’incompliment de les mesures COVID. Fins ara, en aquesta 2a onada, s’han controlat 6.388 vehicles i s’han realitzat 709 actes

Aquest darrer cap de setmana, en què les restriccions de mobilitat per la COVID-19 s’ampliaven a nivell comarcal, la Policia Local de Blanes ha continuat fent els habituals controls a peu de carretera per comprovar el compliment de les mesures per contenir l’expansió de la COVID-19. Un és el confinament comarcal que s’allarga des de les 6 del matí del divendres fins la mateixa hora d’avui dilluns, i l’altre són els confinaments nocturns diaris.


De fet, els controls que efectua la Policia Local de Blanes solen ser moltes vegades els únics amb què es troben les persones que arriben aquí des de molt lluny, tal com reconeixen elles mateixes. Un dels casos més anecdòtics el va protagonitzar aquest cap de setmana el conductor d’un vehicle que procedia d’Irlanda, qui va explicar que el primer control on l’havien aturat havia estat a Blanes.


Altres casos no són tan flagrants, i majoritàriament corresponen a persones que procedien de poblacions de Barcelona i rodalies, com per exemple Badalona o l’Hospitalet de Llobregat, entre d’altres. Una confusió que hi ha hagut aquest cap de setmana també ha estat l’ampliació del confinament a comarcal, ja que alguns conductors explicaven desconèixer que Blanes fa frontera, no tan sols comarcal, sinó també provincial.

Actes COVID aixecades a dos establiments de restauració

També ha estat especialment durant aquest cap de setmana quan s’han incrementat les inspeccions que ha efectuat la Policia Local de Blanes als establiments de restauració per comprovar el compliment de les mesures restrictives. En aquest sentit, s’han aixecat dues actes a dos locals perquè no respectaven les distàncies de seguretat, i per haver superat l’aforament màxim permès.


Cal recordar que, des d’aquest dilluns 21 de desembre i fins a l’11 de gener, ha entrat en vigor una nova restricció en Bars i Restaurants. Durant aquests dies pot haver un 100% de l’ocupació a les terrasses i un 30% a l’interior, però amb un horari restringit: des de 2/4 de 8 fins 2/4 de 10 del matí; de 13’00 a 15’30 h; i al vespre només es podrà funcionar per servir menjar per endur, per recollir al propi local fins a les 22’00 h i per a lliurament a domicili fins a les 23’00 h.

116 actes aixecades i 854 vehicles controlats el cap de setmana

Durant el passat cap de setmana, des de divendres a les sis del matí fins aquest dilluns a la mateixa hora, la Policia Local de Blanes ha aixecat un total de 116 actes per l’incompliment d’algun dels dos confinaments: nocturn i municipal. D’altra banda, s’han identificat els ocupants d’un total de 854 vehicles.


Vehicles ControlatsActes Aixecades
Divendres
171
25
Dissabte
513
66
Diumenge
170
25
Total
854
116

Un total de 6.388 vehicles controlats i 709 actes aixecades

Fins al moment, sumant les xifres d’aquest passat cap de setmana a les que ja es porten comptabilitzades des de finals d’octubre, el total d’actes aixecades per la Policia Local de Blanes per l’incompliment del tancament municipal i el confinament nocturn és de 709 actes. Per la seva banda, des del 30 d’octubre fins al 20 de desembre s’han identificat els ocupants d’un total de 6.388 vehicles.

Vehicles ControlatsActes Aixecades
Cap de Setmana 18-20 Desembre
854
116
30 Octubre-20 Desembre
5.534
593
Total
6.388
709
Data de realització: 12/21/2020 | Data de la darrera actualització: 12/21/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300