Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella, sumen un total de 46 pacients COVID, tres més que fa quatre dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/22/2020 08:17:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Hospitals de Blanes i Calella, sumen un total de 46 pacients COVID, tres més que fa quatre dies

A l’Hospital Comarcal de Blanes continuen havent-hi 16 ingressats, i a Calella n’hi ha 30: 22 a l’hospital i 8 al sociosanitari

El darrer comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica sumen un total de 46 pacients, 3 més que fa quatre dies, si bé hi ha hagut variacions en els respectius còmputs de cada centre. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 5 persones, i n’hi ha 8 de confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 16 persones ingressades, igual que fa quatre dies, i des de llavors, hi ha hagut 3 ingressos, 2 altes i una nova defunció. Als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 30 pacients: 22 són a l’hospital i 8 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 9 ingressos i 5 altes; i al sociosanitari 3 ingressos, 2 altes i 2 defuncions.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 206 persones ingressades per COVID, 5 menys que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 40.664 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.247 persones, 14 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot segueix augmentant i continua a la zona alta. Ara és de 531, quan en canvi en l’anterior comunicat era de 362. A Blanes també ha augmentat considerablement, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 456 i en l’anterior actualització era de 427.
Data de realització: 12/22/2020 | Data de la darrera actualització: 12/22/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300