Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, desitja a la ciutadania Salut, Felicitat i Bones Festes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/23/2020 12:29:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, desitja a la ciutadania Salut, Felicitat i Bones Festes

El batlle ha enregistrat un missatge en vídeo amb motiu de les Festes de Nadal 2020, marcades pel context de la pandèmia

A través d’un vídeo l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, en nom de l’Ajuntament de Blanes, l’Equip de Govern, la resta de regidors i regidores, i en nom propi, s’ha adreçat a la ciutadania amb motiu de les Festes de Nadal 2020, marcades pel context de la pandèmia. El batlle enceta el missatge recordant precisament que el 2020 ha estat un any que ningú es podia haver arribat a imaginar que seria com el què s’ha viscut.


Malgrat tot, ha volgut transmetre un missatge d’esperança: “Ha estat un any molt difícil i, malauradament, les setmanes que vindran encara ho seran. Però estic convençut que, amb la unió i fent les coses bé, ens en sortirem”. D’altra banda, també ha animat a tothom a seguir col·laborant, convidant a l’optimisme: “Continua sent moment que, enlloc de mirar les coses que fem malament, hem d’ajudar-nos a fer les coses bé. Per això, us demano que ens cuidem, que us cuideu a tots”.

Per últim, Àngel Canosa ha tancat la salutació amb un desig compartit: “Us desitjo en nom de l’Ajuntament, de l’Equip de Govern i de la resta de regidors que tingueu moltíssima salut, que gaudiu al màxim del nostre poble i, sobretot, que sigueu feliços i tingueu molt bones festes”. Precisament per donar un to més festiu al missatge, l’alcalde ha escollit aquest any enregistrar el vídeo envoltat de l’ambient nadalenc a què contribueix aquests dies l’arbre lumínic, la il·luminació nadalenca de la façana de l’Ajuntament i la ‘Bústia Reial’ instal·lada davant l’edifici.

El vídeo s’ha difós avui a través de les xarxes socials, i també es pot veure al canal de televisió oficial de l’Ajuntament de Blanes: https://youtu.be/mZZJs9ULP3o

Data de realització: 12/23/2020 | Data de la darrera actualització: 12/23/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300