Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Lleuger descens de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen un total de 38 ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/24/2020 05:00:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Lleuger descens de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen un total de 38 ingressats

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 11 persones i a Calella n’hi ha 27: 22 a l’hospital i 5 al sociosanitari

L’última informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que hi ha hagut una lleugera davallada. Actualment hi ha un total de 38 pacients, 8 menys que en l’anterior recompte, amb variacions en els respectius còmputs de cada centre. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 6 persones, i n’hi ha 11 de confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 11 persones ingressades, cinc menys que fa tres dies, i des de llavors, hi ha hagut 3 ingressos i 8 altes. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 27 pacients: 22 són a l’hospital i 5 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 8 ingressos, 7 altes i 1 defunció; i al sociosanitari cap ingrés, 1 alta i 2 defuncions.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 190 persones ingressades per COVID, 16 menys que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 41.622 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.268 persones, 21 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat un xic, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 517, quan en canvi en l’anterior comunicat era de 531. A Blanes també ha davallat, en aquest cas d’una manera més considerablement, tot i que continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 277 i en l’anterior actualització era de 456.
Data de realització: 12/24/2020 | Data de la darrera actualització: 12/24/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300