Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Càritas Interparroquial Blanes ha repartit un 62’5% més de lots aquest Nadal en relació al 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/25/2020 09:36:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Càritas Interparroquial Blanes ha repartit un 62’5% més de lots aquest Nadal en relació al 2019

Aquesta setmana ha lliurat a les seves famílies usuàries 650 lots d’aliments, quan en canvi l’any passat van ser-ne 400

Aquesta setmana l’equip de voluntaris i voluntàries de Càritas Interparroquial han tingut molta més feina que altres anys per aquestes dates. De fet, és una situació que des que va començar la pandèmia, el passat mes de març, ja han hagut d’afrontar de manera continuada des de llavors. Durant els darrers mesos ha anat augmentat considerablement el nombre d’usuaris a qui han d’atendre per les conseqüències socials i econòmiques del coronavirus.


L'equip de voluntaris i voluntàries de Càritas Interparroquial Blanes
Ara bé, quan s’apropen aquestes dates tan assenyalades com són les Festes de Nadal, habitualment ja s’havia d’afrontar més feina, perquè els lots d’aliments que es reparteixen són més complets. Es tracta que tothom sense excepció, dins les possibilitats de la ONG, pugui gaudir-les de la millor manera, amb aquell afegitó que les fa més especials com ara torrons o cava.

Un 62’5% més de lots de Nadal aquest 2020

Aquest 2020 s’han repartit un 62’5% més de lots de Nadal en relació a l’any passat: més concretament se n’han lliurat 650, quan al 2019 van ser-ne 400. Una de les principals dificultats que han hagut d’afrontar és donar cobertura a totes les famílies, ja que al no haver pogut fer-se l’habitual ‘Gran Recapta’ de cada any, els més de 15.000 kg d’aliments que se solien recollir s’han trobat a faltar.


Per això, han hagut de comprar els productes nadalencs més típics d’aquest dies que habitualment ja solien recollir-se a El Gran Recapte. A l’hora de fer aquesta despesa, Càritas Interparroquial de Blanes ha comptat amb un grapat de donacions anònimes de particulars que han suplert la mancança de material, i per això poden afirmar amb satisfacció que tothom –en la mesura del possible- a qui han lliurat el lot de Nadal podrà passar unes bones festes.

Dues de les donacions econòmiques més quantioses han procedit de dues empreses de Blanes, que han lliurat 6.000 € sumant les dues. El president de Càritas Interparroquial Blanes, Salvador Serres, es mostra satisfet per la feina feta, i recorda que procuren que els lots d’aliments que confeccionen siguin respectuosos amb les religions i les tradicions de totes les famílies. De fet, perquè no hi hagi equivocacions, hi ha dos circuits d’entrega dels lots.


Salvador Serres també remarca l’important suport que tenen en l’Ajuntament de Blanes, que els dóna un cop de mà en tot el què està al seu abast sempre que se li demana. És la suma d’esforços de tots plegats, afegit a la incansable tasca de les voluntàries i voluntaris, el què fa possible que es continuï donant resposta i suport social a totes les famílies, sobretot ara que les festes ho tenyeixen tot d’una nostàlgia i una necessitat d’estimar i ser estimat encara més intenses.
Data de realització: 12/25/2020 | Data de la darrera actualització: 12/25/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300