Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’atleta blanenc Buba Sabaly guanya la 41 Cursa Sant Silvestre del Masnou disputada el dia de Sant Esteve


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/27/2020 09:28:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOL’atleta blanenc Buba Sabaly guanya la 41 Cursa Sant Silvestre del Masnou disputada el dia de Sant Esteve

Es l’única prova oficial que hi haurà aquests últims dies, juntament amb les dues carreres espanyoles de cap d’any més importants: la Cursa dels Nassos i la Sant Silvestre Vallecana

El conegut atleta blanenc Buba Sabaly acomiadarà l’any 2020 amb una nova victòria al seu palmarès esportiu. Aquest passat dissabte, Dia de Sant Esteve, es va proclamar guanyador de la 41a Cursa Sant Silvestre del Masnou, organitzada per l’Ajuntament d’aquest municipi i La Sansi, que cobreix una distància de 5 kilòmetres.


Arribada de Buba Sabaly - Fotografies: Ajuntament del Masnou i La Sansi
Buba Sabaly ha encapçalat la classificació després de cobrir la prova en un temps de 14:36, per davant de Miquel Domènech (14:38) i Roberto Alaiz (14:42), segon i tercer classificats respectivament. Per la seva banda, el podi de dones l’ha encapçalat l’atleta catalana Douae Oubroukir, que ha invertit un temps total de 16:55, seguida per Gisela Carrión (17:05) i Victòria Sauleda (17:20).


Arribada 1a classificada: Douae Oubroukir
La Sant Silvestre del Masnou ‘Gran Premi Diputació de Barcelona’ és l’única cursa oficial que s’haurà disputat aquesta darrers dies de l’any, juntament amb les dues carreres espanyoles de cap d’any més importants: la Cursa dels Nassos i la Sant Silvestre Vallecana. En aquesta 41a edició, els organitzadors han comptat per primera vegada amb el recolzament de l’empresa esportiva Hoka One One.

La Sant Silvestre més antiga de Catalunya amb mesures COVID

La Sant Silvestre més antiga de les que es disputen a Catalunya ha comptat aquest 2020 amb 900 participants, i s’ha organitzat seguint les més estrictes mesures COVID. En aquest sentit, s’ha fet en tres sortides dins de les quals es començava el recorregut de quatre en quatre corredors cada cinc segons.

Amb aquest mètode, l’organització ha volgut garantir la seguretat de tots i totes les persones que han format part de la prova, tant personal de la mateixa com els propis participants. Tanmateix, no s’ha permès l’accés de públic, i en aquesta edició tampoc s’han realitzat les proves infantils amb l’objectiu de reduir al màxim la participació i fer esdevenir la prova en un esdeveniment segur i controlat.


Sortida de la 41a Sansi 2020
Entre els atletes de prestigi que han participat a la Sant Silvestre del Masnou s’hi comptaven Rober Alaiz, Jonathan Romero, Àngel Mullera, Marta Castroviejo, Helena Moragas, Savier Tomasa o Marc Fernández. També hi havia atletes estrangers, com per exemple els letons Edgars Sumskis, Dimitriis Seriogins o Katia Valtere, entre d’altres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/27/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300