Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes posarà en marxa avui l’enllaç per les invitacions gratuïtes del ‘Campament Reial’ del 5 de gener a la Ciutat Esportiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/29/2020 10:52:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXBlanes posarà en marxa avui l’enllaç per les invitacions gratuïtes del ‘Campament Reial’ del 5 de gener a la Ciutat Esportiva

Les reserves poden ser per a grups de 2 a 6 persones d’una mateixa bombolla de convivència, i l’enllaç que s’activa avui dimarts a les 14 h és https://www.teatredelacostabravasud.cat/

Aquest dimarts 29 de desembre, a partir de les 2 del migdia, està previst que sigui accessible l’enllaç per poder accedir a reservar les invitacions gratuïtes per visitar el ‘Campament Reial’ que hi haurà el 5 de gener a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes. Cada reserva pot ser per a grups d’entre 2 i 6 persones com a màxim, que pertanyin a una mateixa unitat familiar o bombolla de convivència, i l’enllaç de les invitacions gratuïtes és https://www.teatredelacostabravasud.cat/


Ciutat Esportiva Blanes, on s'instal·larà el 'Campament Reial' el 5 de gener
S’utilitza la plataforma de reserva d’entrades del Teatre de Blanes, tot i que les sessions del ‘Campament Reial’ es faran, com dèiem, a la Ciutat Esportiva. Al llarg de tota la jornada del dimarts de la setmana vinent, 5 de gener, hi haurà diverses sessions perquè les famílies puguin veure de prop a Melcior, Gaspar i Baltasar. Els Reis d’Orient estaran asseguts en trons reials sobre un escenari, i saludaran els diferents grups que aniran passant per davant seu, formant part d’un circuit tancat indicat amb marques al terra.


Només podran visitar el ‘Campament Reial’ els nens i nenes empadronats a Blanes, per evitar que en un mateix recinte hi hagi persones d’altres municipis. Per formalitzar les reserves caldrà facilitar el nom de referència, correu electrònic i un telèfon de contacte. A l’entrada del recinte, caldrà mostrar aquesta reserva, ja sigui impresa o a través d’un dispositiu que la contingui, com les entrades d’espectacles.

Sessions tot el dia: des de les 11’30 del matí fins les 8 del vespre

La previsió inicial en què treballa el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes és fer 10 sessions de visites al ‘Campament Reial’, amb la possibilitat d’ampliar-ho amb dues més si és necessari, en funció del volum de sol·licituds que es rebin. Les sessions es faran cada mitja hora per evitar que hi hagi aglomeracions de públic, deixant intervals de pausa discrecionalment.


Imatge d'Arxiu: circuit d'entrada a la zona d'aparcament
Al matí les sessions començaran a les 11’30 h i la darrera a les 13’30 h per tancar el recinte a les 2 del migdia, mentre que a la tarda la primera sessió serà a les 4 de la tarda i l’última a les 19’30 h, amb l’objectiu que el darrer grup abandoni el ‘Campament Reial’ a les 8 del vespre. D’aquesta manera, la idea és que centenars de nens i nenes hagin pogut saludar els Reis d’Orient al llarg de tot el dimarts, respectant en tot moment les mesures COVID.

Circuit tancat de visita i Mesures Sanitàries per prevenir la COVID

L’accés al ‘Campament Reial’ tindrà l’entrada per la banda esquerra –mirant frontalment la Ciutat Esportiva-, a la zona d’aparcament. Els visitants seguiran un circuit tancat acotat per tanques i marcat al terra, comptant a més a més amb les indicacions que els faran els membres del ‘Grup d’Ordre’ fins accedir davant l’escenari on hi haurà els trons amb els tres reis. Després de passar-hi pel davant per saludar-los, seguiran el circuit fins arribar a la sortida, al passadís central d’accés principal a l’equipament esportiu.


La 'Bústia Reial' es traslladarà el dimarts 5 de gener al
'Campament Reial' de la Ciutat Esportiva Blanes
Al costat de la sortida s’haurà instal·lat la ‘Bústia Reial’ que es traslladarà expressament aquell mateix dia des del seu emplaçament habitual, davant l’Ajuntament, a la Ciutat Esportiva, per donar una darrera oportunitat a tota la canalla que encara no els hagi enviat la seva ‘Carta als Reis’. La bústia compta amb tres possibles entrades, una per a cadascun dels tres reis: Melcior, Gaspar i Baltasar.

Una altra mesura és que no es podran fer fotografies ni selfies, perquè això dificultaria la fluïdesa a la visita reial. En aquest sentit, els Reis d’Orient han avançat la possibilitat que l’esdeveniment es pugui seguir per streaming, perquè així qui no pugui acostar-se a la Ciutat Esportiva físicament, ho faci telemàticament, un servei que properament es confirmarà quan i com es duu a terme.Data de realització: 12/29/2020 | Data de la darrera actualització: 12/29/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300