Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa finalitza la Campanya de Joguines repartint-les a més de 400 nens i nenes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/30/2020 11:29:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa finalitza la Campanya de Joguines repartint-les a més de 400 nens i nenes

Avui ha estat el darrer dia en què les voluntàries i voluntaris de Creu Roja han ajudat als Reis d’Orient repartint els lots de regals a les famílies dels tres municipis

Aquest dimecres, coincidint amb el penúltim dia de l’any, les voluntàries i voluntaris de Creu Roja Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa han finalitzat la Campanya de Joguines. Ho han fet repartint els darrers lots que mancaven per lliurar a les famílies beneficiàries, que vehiculen les seves peticions a Blanes a través del Departament d’Acció Social de l’Ajuntament.


D’aquesta manera, avui ha finalitzat la intensa feina dels darrers mesos, especialment dificultada enguany per les restriccions COVID, que han impedit poder organitzar esdeveniments que servien per recollir joguines i recursos econòmics per comprar-les. Precisament a causa de la pandèmia s’ha hagut d’espaiar les hores convingudes perquè les famílies vinguessin a recollir els lots a la seu de la ONG.


A Blanes s’ha fet en dues jornades: ahir dimarts va ser el primer tram, i aquest dimecres s’han repartit els últims lots, després que el dilluns es van anar a dur a les famílies de Lloret de Mar. En canvi, a Tossa de Mar es va haver d’anar la setmana passada, a petició de l’assistència social que fa d’enllaç amb la ONG de Blanes, que va demanar que es fessin arribar els obsequis abans de Nadal.

Més de 400 nens i nenes han rebut joguines a la Campanya 2020-2021

En total s’han repartit lots per a més de 400 nens i nenes comptant les tres poblacions, ajudant així als Reis d’Orient en la seva tasca de repartir joguines i fer perdurar la màgia d’aquestes festes. Per poder complir amb les expectatives, els darrers dies els voluntaris i voluntàries han hagut de treballar de valent elaborant els lots per a cadascuna de les famílies beneficiàries.


Es procura que els obsequis que els arribaran siguin adequats per a cada edat, així com altres paràmetres que també se’ls fa arribar perquè ho tinguin en compte. El denominador comú, en tots els casos, és que els jocs i joguines no són ni sexistes ni bel·licistes i, sobretot, una característica que s’ha instaurant durant aquests darrers sis anys: són joguines noves i no pas de segona mà.

Al no haver pogut recaptar material en les habituals taules de recollida que solen instal·lar-se durant la Campanya de Joguines, o bé a través de les activitats que se solien fer, com per exemple la Nit de Monòlegs, Creu Roja Blanes ha rebut aportacions en metàl·lic que han destinat a poder comprar joguines noves. També han contribuït a recollir-ne diverses entitats, empreses i particulars.


Tot ha sumat a l’hora d’aconseguir que, una vegada més, cap família que hagi demanat acollir-se a la campanya s’hagi quedat sense joguines ni obsequis. Ara bé, la feina de Creu Roja Joventut Blanes no s’acaba aquí, especialment quan la pandèmia encara no ha afluixat. Durant aquest 2020 han hagut d’incrementar la distribució de lots sanitaris, així com donant suport en atencions amb persones en situació de vulnerabilitat.
Data de realització: 12/30/2020 | Data de la darrera actualització: 12/30/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300