Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen augmentant els pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen un total de 45 ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/31/2020 04:29:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continuen augmentant els pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen un total de 45 ingressats

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones i a Calella n’hi ha 29: 21 a l’hospital i 8 al sociosanitari

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que ha tornat a haver un nou augment. Actualment hi ha un total de 45 pacients, 2 més que en l’anterior recompte, si bé la dada positiva és que no hi ha hagut cap defunció per COVID els darrers dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 16 persones, i n’hi ha 7 de confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 16 persones ingressades, quatre més que fa tres dies, i des de llavors, hi ha hagut 5 ingressos, i 1 alta. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 29 pacients: 21 són a l’hospital i 8 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 13 ingressos i 17 altes; i al sociosanitari 5 ingressos i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 217 persones ingressades per COVID, 4 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 43.995 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.322 persones, 17 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua davallant lentament, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 354, quan en l’anterior comunicat era de 439. A Blanes en canvi ha augmentat, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 482 i en l’anterior actualització era de 462.
Data de realització: 12/31/2020 | Data de la darrera actualització: 12/31/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300