Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes ampliarà el nombre de viatges d’autobús el dimarts 5 de gener per facilitar l’accés al Campament Reial de la Ciutat Esportiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/02/2021 10:26:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes ampliarà el nombre de viatges d’autobús el dimarts 5 de gener per facilitar l’accés al Campament Reial de la Ciutat Esportiva

La Policia Local de Blanes també regularà els fluxos de trànsit a la rotonda de la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600

De cara al proper dimarts 5 de gener, quan la Ciutat Esportiva Blanes allotjarà al seu exterior el ‘Campament Reial’, l’Ajuntament està esmerçant tots els esforços perquè la màgia d’aquest esdeveniment el puguin gaudir el major nombre possible de nens i nenes de la vila. Un dels fronts de treball ha estat facilitar els accessos pel que fa al transport -tant el públic com el privat- per arribar a la Ciutat Esportiva, situada als afores del municipi, lluny del nucli urbà.


En transport púbic ha contractat una ampliació del nombre de viatges amb l’empresa responsable del servei, respecte els què fa habitualment la Línia 2 de Transport Urbà que hi té parada. Perquè tothom pugui identificar millor quins autobusos fan el servei, l’Ajuntament de Blanes els ha facilitat un rètol on es pot llegir ‘Autobús al Campament Reial’.Recorregut circular de la Línia 2 ‘Autobús al Campament Reial’

Tothom qui hagi d’accedir a la Ciutat Esportiva amb transport públic, disposarà d’un autobús cada mitja hora. La Línia 2 fa un recorregut circular i passa per gran part dels barris del municipi. El punt de partida és la Terminal d’Autobusos, i el primer viatge passa per la Plaça Catalunya, Plaça d’Espanya, Mas Enlaire, Mas Carolet, Ca la Guidó i arriba a la Ciutat Esportiva Blanes.


Des d’aquí el trajecte continua passant per Mas Cremat, Mas Florit, Anselm Clavé, Rambla Joaquim Ruyra, Plaça Catalunya i la Terminal de Busos. Al fer un recorregut circular, segueix en direcció a La Plantera, els barris d’Els Pavos i Can Borell, Avinguda de l’Estació, Avinguda d’Europa, tornada a La Plantera i a la Terminal de Busos, des d’on segueix amb el recorregut inicial que finalitza a la Ciutat Esportiva.

Un autobús cada mitja hora cap a la Ciutat Esportiva

El primer servei comença a les 7’10 del matí, i la ràtio de la Línia 2 indica que els autobusos arriben a la Ciutat Esportiva als punts horaris + 5 minuts, i a 2/4 + 5 minuts cada franja horària. Aquest és l’horari que habitualment està en servei, però en canvi a la tarda els viatges es reduïen a un per cada hora, de manera que només s’arribava a l’equipament esportiu a la franja horària dels punts horaris + 5 minuts.


D’aquesta manera, de cara al proper dimarts 5 de gener, al haver ampliat el nombre de viatges, la ràtio d’un autobús/cada mitja hora continuarà de cara a la tarda. El darrer viatge que sortirà des la Ciutat Esportiva Blanes en direcció al nucli urbà serà a les 21’35 h de la nit, i finalitzarà a la Terminal d’Autobusos a les 21’50 h de la nit.

La Policia Local de Blanes regularà els fluxos de trànsit

Per aquelles famílies que vagin al Campament Reial de la Ciutat Esportiva Blanes en transport privat, també s’han posat les màximes facilitats perquè no acabi sent una odissea arribar-hi. La Policia Local de Blanes regularà l’accés de vehicles des de la rotonda que hi ha a la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, facilitant els fluxos de trànsit d’entrada i sortida.

Es tracta que un cop s’hagi accedit al recinte no hi hagi retencions i es formin cues que dificultarien que les diferents sessions que hi haurà del Campament es puguin fer complint l’horari. D’altra banda, a la rotonda més petita que hi ha davant l’accés principal a la Ciutat Esportiva hi haurà personal encarregat d’anar indicant als conductors l’accés als aparcaments de superfície on hauran d’estacionar els vehicles.


S’incrementarà la instal·lació de tanques i senyalització informativa que indicaran el recorregut a seguir i els circuits d’entrada i sortida. D’altra banda, aquests darrers dies s’ha estat habilitant tot l’espai exterior que hi ha perquè es puguin estacionar els vehicles, tant la zona que habitualment s’utilitza per aquesta finalitat, com la que hi ha darrera el camp de futbol.
Data de realització: 01/02/2021 | Data de la darrera actualització: 01/02/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300