Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de participació en les reserves d’invitacions gratuïtes per visitar dimarts el ‘Campament Reial’ a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/03/2021 10:49:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXÈxit de participació en les reserves d’invitacions gratuïtes per visitar dimarts el ‘Campament Reial’ a la Ciutat Esportiva Blanes

Només queden entrades per a tres de les 10 sessions que hi haurà durant tot el dia: a les 13’00, 13’30 i 19’30 h

La visita de Melcior, Gaspar i Baltasar prevista per aquest proper dimarts 5 de gener a Blanes està complint les expectatives previstes, de manera que tots els nens i nenes que visquin al municipi podran veure els Reis d’Orient. Ho podran fer al ‘Campament Reial’ que es muntarà a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes.


L'ambaixador dels Reis d'Orient,
Perquè es puguin complir totes les mesures preventives de seguretat per frenar l’expansió de la COVID-19, un dels requeriments que s’ha tingut en compte és que per assistir-hi cal fer una reserva prèvia de les invitacions gratuïtes que s’ha posat a disposició de tothom. S’han organitzat un total de 10 sessions per entrar al ‘Campament Reial’: 4 al matí i 6 a la tarda. La primera sessió començarà a 2/4 de 12 del matí, i la darrera a 2/4 de 8 del vespre.

Encara hi queden invitacions a les sessions de les 13’00, 13’30 i 19’30 h.

Quan es va posar en marxa la possibilitat de poder reservar les invitacions gratuïtes, el passat dimarts 29 de desembre, es va rebre un allau de sol·licituds que ja han quedat registrades. El ritme de reserves es va estabilitzar a finals d’aquesta setmana, quan ja es van haver de penjar el rètol d’invitacions exhaurides en 7 de les 10 sessions que hi ha en total.


En l’actualitat, encara queden invitacions gratuïtes disponibles per a tres de les sessions que hi haurà dimarts. Dues són a la franja horària del matí: a les 13’00 i a les 13’30 h, i la quarta sessió és a la tarda, a les 19’30 h., la darrera que està previst que tingui lloc la vigília de Reis. L’enllaç per reservar entrades és https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/270-campament-reial.html

Requisits a tenir en compte en la reserva d’invitacions gratuïtes

Cada pare/mare/turo pot reservar un mínim de 2 i un màxim de 6 entrades, que són unipersonals, de manera que 1 entrada=1 persona. La reserva d’invitacions està restringida a les nenes i nens empadronats a Blanes. Caldrà registrar-se a la pàgina web per obtenir les entrades. En aquest darrer sentit, les entrades i els assistents hauran de correspondre a la mateixa unitat familiar o bombolla de convivència.


És obligatori l’ús de la mascareta per a tothom a partir dels 6 anys d’edat. Cal dur-la durant tota l’estona. Cal evitar que es formin aglomeracions a l’entrada i sortida del recinte, així com respectar la distància de seguretat d’1’5 metres entre els diferents grups. En aquest darrer sentit, amb el mateix objectiu d’evitar la formació d’aglomeracions, no es permetrà l’accés al recinte amb una entrada que no correspongui a la sessió en concret.Data de realització: 01/03/2021 | Data de la darrera actualització: 01/03/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300