Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt a la Ciutat Esportiva Blanes pel Campament Reial de Melcior, Gaspar i Baltasar del 5 de gener


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/04/2021 04:06:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt a la Ciutat Esportiva Blanes pel Campament Reial de Melcior, Gaspar i Baltasar del 5 de gener

Hi haurà 10 sessions d’11’30 a 14’00 h i de 16’00 a 20’00 h, i totes les de la tarda es podran seguir en directe per Streaming als perfils de Facebook i YouTube de l’Ajuntament

Al llarg de tota la jornada d’avui dilluns l’Ajuntament de Blanes s’estan ultimant els darrers detalls perquè tot estigui a punt per a les diferents sessions que hi hauran demà dimarts. Es tracta que el ‘Campament Reial’ situat a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes sigui el màgic esdeveniment que significa cada any la visita de ses majestats, però adaptat enguany a les mesures COVID.


Ciutat Esportiva Blanes, dilluns al matí
Per visitar el Campament Reial les famílies han hagut de fer reserves prèvies de les invitacions gratuïtes que hi havia a la seva disposició. Durant tota la jornada del dimarts hi haurà 10 sessions per accedir al Campament Reial. Al matí n’hi ha quatre de programades: a les 11’30, 12’00, 13’00 i 13’30 h. Per la seva banda, a la tarda-vespre n’hi ha sis més: a les 16’00, 16’30, 17’30, 18’00, 19’00 i 19’30 h.

Emissió en directe de totes les sessions de la tarda: de 16’00 a 20’00 h

Per a totes aquelles famílies, nens i nenes que no puguin desplaçar-se aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Blanes per saludar als Reis d’Orient, està previst oferir en directe, per streaming, les sis sessions del ‘Campament Reial’ que hi haurà al llarg de la tarda, és a dir: des de les 16’00 fins a les 20’00 h. Es podran seguir a través dels dos perfils de l’Ajuntament de Blanes a Facebook https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes i a Youtube: televisioblanes


Durant la sessió de la tarda també es farà el tradicional acte d’entrega de la clau de la ciutat a ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. Es tracta que els Reis d’Orient puguin accedir a les cases de tots els nens i nenes de Blanes sense cap problema, tal com marca la màgica tradició d’aquesta data.

Augment de Viatges de la Línia de Bus amb parada a la Ciutat Esportiva

Pensant en aquelles famílies que demà dimarts hagin d’accedir a la Ciutat Esportiva Blanes amb transport públic, l’Ajuntament de Blanes ha contractat una ampliació del nombre de viatges amb l’empresa responsable del servei respecte els què fa habitualment la Línia 2 de Transport Urbà, la que té parada a l’equipament esportiu. D’aquesta manera, hi haurà un autobús en direcció a la Ciutat Esportiva cada mitja hora.


Perquè tothom pugui identificar millor quins autobusos fan el servei, l’Ajuntament de Blanes ha facilitat a l’empresa de transport públic un rètol on es pot llegir ‘Autobús al Campament Reial’. Amb aquesta ampliació del nombre de viatges, hi haurà un autobús cada mitja hora que portarà fins la Ciutat Esportiva Blanes. Per la seva banda, la Policia Local de Blanes s’encarregarà de regular el trànsit de vehicles a la rotonda d’accés de la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, per facilitar que no hi hagi retencions.

Sessions de visites cada ½ hora i traslladat de la Bústia Reial

Cada sessió de visites dura mitja hora, durant la qual les famílies accediran al ‘Campament Reial’ per un circuit senyalitzat, després que se li hagin validat les invitacions en l’entrada situada a la dreta de la Ciutat Esportiva. Els nens i nenes podran saludar Melcior, Gaspar i Baltasar, que estaran asseguts en els seus trons en un escenari situat davant del passadís per on han de circular.


Un cop acabat el recorregut, sortiran del recinte del ‘Campament Reial’, i allí els esperarà un altre màgic ingredient. Es tracta de la Bústia Reial que durant aquestes darreres setmanes ha estat instal·lada davant l’Ajuntament de Blanes. Demà dimarts a primera hora es traslladarà la bústia fins la Ciutat Esportiva perquè tots aquells nenes i nenes que encara no han pogut enviar la seva ‘Carta als Reis’ ho puguin fer tot just quan hagi acabat la seva visita al ‘Campament Reial’.

Mesures de Seguretat COVID al ‘Campament Reial’

Cada pare/mare/tutor haurà pogut reservar un mínim de 2 i un màxim de 6 entrades, que són unipersonals, de manera que 1 entrada=1 persona. La reserva d’invitacions està restringida a les nenes i nens empadronats a Blanes. Les entrades i els assistents hauran de correspondre a la mateixa unitat familiar o bombolla de convivència. És obligatori l’ús de la mascareta per a tothom a partir dels 6 anys d’edat, i cs’ha de dur durant tota l’estona.


Cal evitar que es formin aglomeracions a l’entrada i sortida del recinte, així com respectar la distància de seguretat d’1’5 metres entre els diferents grups. En aquest darrer sentit, amb el mateix objectiu d’evitar la formació d’aglomeracions, no es permetrà l’accés al recinte amb una entrada que no correspongui a la sessió en concret. Al llarg de tot el dia hi haurà un ‘Grup d’Ordre’ que s’encarregarà d’informar i ajudar la ciutadania a participar en l’esdeveniment, alhora que vetllarà pel compliment de les mesures COVID.


El ‘Campament Reial’ està organitzat pel Departament de Cultura i Festes amb el suport dels Serveis Municipals –les conegudes ‘Brigades’-, l’Àrea d’Esports, Policia Local i Protecció Civil.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/04/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300