Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 4.000 persones han visitat aquest dimarts ‘Campament Reial’ de la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/05/2021 06:48:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXMés de 4.000 persones han visitat aquest dimarts ‘Campament Reial’ de la Ciutat Esportiva Blanes

La canalla ha pogut saludar Melcior, Gaspar i Baltasar en un màgic recinte, i a la tarda l’alcalde ha lliurat als Reis d’Orient la clau de la ciutat perquè puguin repartir els regals aquesta nit

Quan aquest dimarts a les 8 del vespre finalitzi la darrera de les 10 sessions previstes al ‘Campament Reial’ de la Ciutat Esportiva Blanes, el nombre total de visitants que hi haurà hagut superarà les 4.000 persones. Instal·lat a l’exterior de l’equipament esportiu, el recinte s’ha posat en funcionament a 2/4 de 12 del matí, s’ha fet una breu pausa al migdia, i a la tarda s’ha reprès l’activitat.


En cadascuna de les 10 sessions han participat una mitjana que ha voltat les 400 persones. Per complir aquest objectiu, esgraonar les visites perquè no hi haguessin aglomeracions, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes va posar en marxa tot just fa una setmana , el 29 de desembre, les reserves d’invitacions gratuïtes que ha calgut fer prèviament.


Al llarg de tot ala jornada d’avui dimarts els crits d’alegria de la canalla per poder saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar han rivalitzat amb l’ambientació màgica i festiva que se li ha conferit al ‘Campament Reial’. Durant tot el dimarts, ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han presidit el recinte que s’ha habilitat per estar a l’alçada de tant distingits visitants.

Un món de màgia i il·lusió ha envoltat el ‘Campament Reial’

Per seguir totes les sessions, els Reis d’Orient s’han assegut en sengles trons dalt d’un escenari, perquè així tots els nens i nenes que volguessin saludar-los ho els veiessin bé. Al voltant de l’escenari s’ha muntat un màgic ambient: rutilants bombolles de sabó, esclats de focs d’artifici en canons instal·lats al costat dels trons, una petita mostra els regals que repartiran ses majestats aquesta nit....
Es tractava que, en la mesura del possible i sempre respectant les restriccions COVID, no es trenqués la il·lusió que envolta aquesta data tant esperada per la canalla. Per complir les mesures de seguretat sanitàries, totes les famílies que visitaran avui el ‘Campament Reial’ han hagut de fer una reserva prèvia de les invitacions gratuïtes que hi havia a la seva disposició.


Un cop finalitzada la visita, la canalla que encara no havia lliurat la seva ‘Carta als Reis’ ho ha pogut fer a l’espectacular ‘Bústia Reial’ que s’ha traslladat aquest mateix matí de dimarts a la Ciutat Esportiva Blanes. Durant les darreres setmanes la bústia ha estat instal·lada davant l’Ajuntament de Blanes, però avui s’ha decidit dur fins al ‘Campament Reial’, situant-la justament a la sortida del recinte.


D’altra banda, durant la tarda ha tingut lloc un dels moments més esperats del ‘Campament Reial’, quan l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha pujat dalt l’escenari per lliurar a Melcior, Gaspar i Baltasar la ‘Clau de la Ciutat’. Es tracta de facilitar la feina que hauran de fer aquesta nit els màgics visitants per repartir regals per totes les cases del municipi.

Una suma d’esforços ha permès gaudir un any més de la màgia dels reis

Perquè el ‘Campament Reial’ hagi estat un èxit ha calgut la suma d’esforços de diferents departaments de l’Ajuntament de Blanes, sumada a la d’empreses privades i particulars. Sota coordinació del Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, també s’ha comptat amb l’Àrea d’Esports, els Serveis Municipals, Policia Local, Protecció Civil i Alcaldia.


S’han afegit més viatges a la Línia 2 del transport públic, avui identificada amb el rètol ‘Autobús al Campament Reial’; la Policia Local ha tingut cura de regular el trànsit; i Protecció Civil que es complissin les mesures de seguretat pròpies d’un esdeveniment d’aquestes característiques, a banda de les implantades pel PROCICAT en prevenció de l’expansió de la COVID. S’han habilitat dues de les esplanades exteriors al voltant del Camp de Futbol perquè hi estacionessin els vehicles privats, i s’ha delimitat un circuit que ha comptat amb el suport d’un ‘Grup d’Ordre’ per informar i ajudar a complir les mesures.


Per últim, les sis sessions de la tarda del ‘Campament Reial’ s’han pogut seguir en directe per streaming als perfils de l’Ajuntament de Blanes de Facebook: https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes i de Youtube: televisioblanes (https://www.youtube.com/channel/UCMjD3aO77qAf_YeMPgCmnHw), on han quedat allotjats els vídeos enregistrats.Data de realització: 01/05/2021 | Data de la darrera actualització: 01/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300