Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els hospitals de la Corporació de Blanes i Calella gairebé han doblat el nombre d’ingressats per COVID en dues setmanes, amb 71 pacients


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 01/08/2021 07:39:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEls hospitals de la Corporació de Blanes i Calella gairebé han doblat el nombre d’ingressats per COVID en dues setmanes, amb 71 pacients

El 24 de desembre n’hi havia 38, i ara n’hi ha 20 a Blanes i 51 sumant els dos centres de Calella

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que, en dues setmanes, gairebé ha doblat el nombre de pacients. Actualment hi ha un total de 71 persones ingressades, 18 més que en l’anterior recompte, quan el 24 de desembre n’hi havia 38. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 29 persones, i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 20 persones ingressades, 4 més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 8 ingressos, 3 altes i 1 defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 51 pacients: 33 són a l’hospital i 18 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 13 ingressos, 7 altes i dues defuncions; i al sociosanitari s’han registrat 10 nous positius que corresponen a un cribatge realitzat a pacients de llarga estada després que es van detectar dos casos positius COVID entre els hospitalitzats.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 260 persones ingressades per COVID, 16 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 46.101 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.392 persones, 29 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar, i continua a la zona alta. Ara és de 602, quan en l’anterior comunicat era de 537. A Blanes en canvi ha davallat una mica, però continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 604 i en l’anterior actualització era de 664.



Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/08/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300