Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua sense grans canvis el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, on han mort 8 persones els darrers quatre dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/12/2021 07:13:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua sense grans canvis el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, on han mort 8 persones els darrers quatre dies

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 19 pacients, i a Calella 32 ingressats a l’hospital i 15 al sociosanitari

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació no ha millorat respecte fa quatre dies. Actualment hi ha un total de 67 pacients ingressats, 4 menys que en l’anterior recompte, tot i que cal remarcar que també han mort 8 persones. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 29 persones, i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 19 persones ingressades, 1 menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 7 ingressos i 8 altes. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 48 pacients: 32 són a l’hospital i 15 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 15 nous positius, 9 altes i 7 defuncions; i al sociosanitari s’han registrat 5 nous positius , 6 altes i 1 defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 283 persones ingressades per COVID, 23 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 47.398 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.421 persones, 29 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha disminuït, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 522, quan en l’anterior comunicat era de 602. A Blanes en canvi també s’ha registrat una davallada, però continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 354 i en l’anterior actualització era de 604.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/12/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300