Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comencen a vacunar-se contra la COVID els primers professionals de l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/12/2021 07:42:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comencen a vacunar-se contra la COVID els primers professionals de l’Hospital Comarcal de Blanes

Ahir es van vacunar 75 treballadors i treballadores sanitàries del centre blanenc, un procés que és de caràcter voluntari

Després que fa dues setmanes van començar a administrar-se les primeres vacunes a les residències de gent gran d’aquest municipi, aquesta setmana s’ha continuat el procés a l’Hospital Comarcal de Blanes. Més concretament, ahir es van vacunar 75 professionals sanitaris que, prèviament, s’han d’inscriure en una enquesta, ja que el procés és de caràcter voluntari.


Vacunacions dels primers professionals
sanitaris a l'Hospital Comarcal de Blanes
Fotografies: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Durant la jornada d’aquest passat dilluns va arribar una remesa de 150 dosis, 75 per a l’Hospital Comarcal de Blanes, i 75 per a l’Hospital Sant Jaume de Calella, amb la previsió que durant els propers dies arribin més vacunes. A partir de la inscripció prèvia que fan els professionals, des de la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals es fa una priorització d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.


Es prioritza la vacunació del personal de primera línia en l’atenció a pacients COVID, és a dir: primer es vacunen els professionals dels col·lectius i serveis assistencials que tinguin una major exposició al coronavirus i, per tant, que tinguin més risc de contagi. De tots els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el primer on es va administrar una vacuna contra la COVID-19 va ser l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes.Data de realització: 01/12/2021 | Data de la darrera actualització: 01/12/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300