Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella es manté en 67 persones i s’han produït 3 defuncions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/15/2021 07:52:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEl nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella es manté en 67 persones i s’han produït 3 defuncions

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 pacients, i a Calella 31 ingressats a l’hospital i 21 al sociosanitari

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació es manté igual que fa tres dies. Actualment hi ha un total de 67 pacients ingressats, igual que en l’anterior recompte, tot i que cal remarcar que també han mort 3 persones. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 55 persones, i n’hi ha 2 de confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 15 persones ingressades, 4 menys que fa tres dies, durant els quals hi ha hagut 2 ingressos, 4 altes i 2 defuncions. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 52 pacients: 31 són a l’hospital i 21 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 14 nous positius, 15 altes i 1 defunció; i al sociosanitari s’han registrat 6 nous positius i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 265 persones ingressades per COVID, 18 menys que tres dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 48.736 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.455 persones, 34 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar i continua a la zona alta. Ara és de 601, quan en l’anterior comunicat era de 522. A Blanes també s’ha registrat un creixement, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 536 i en l’anterior actualització era de 354.Data de realització: 01/15/2021 | Data de la darrera actualització: 01/15/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300