Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes suspèn el ple de dilluns que havia de sortejar els membres de les meses de les Eleccions 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/16/2021 08:11:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes suspèn el ple de dilluns que havia de sortejar els membres de les meses de les Eleccions 2021

La suspensió dels comicis ha buidat de contingut el ple extraordinari que havia de triar les 360 persones que s’han de designar per cobrir els Col·legis Electorals

La suspensió de les Eleccions al Parlament de Catalunya que havien de tenir lloc d’aquí a un mes, el 14 de febrer, ha provocat diverses conseqüències a curt termini. A Blanes una de les més immediates ha estat desconvocar el Ple Extraordinari que estava previst celebrar dilluns vinent, ja que estava directament relacionat amb els comicis catalans.


Imatges d'Arxiu: Ple Extraordinari 15 Octubre 2019
la darrera vegada que es va fer una sessió per escollir membres meses
L’únic punt a l’ordre del dia, com és habitual en aquests casos, havia de ser fer el sorteig per designar les persones que han de formar part d eles meses de cara a la eleccions. El ple extraordinari que s’havia de fer dilluns, presidit per l’alcalde de Blanes Àngel Canosa, havia de ser molt breu, com és costum en aquest tipus de sessions. L’operació per designar els membres de les meses es fa mitjançant un programa informàtic que contribueix a agilitar el procediment perquè sigui ràpid i efectiu.

360 persones per cobrir les meses dels Col·legis Electorals en 16 seus

Per poder cobrir les meses que es preveia tenir repartides en 16 Col·legis Electorals d’arreu del municipi, calia escollir un total de 360 persones, distribuïdes a raó de 9 persones per a cadascuna de les 40 meses electorals. Tres són pels càrrecs titulars de president, primer i segon vocals, i les altres sis són per tenir disponibles dues possibles suplències davant la possibilitat que faci falta cobrir cadascun dels tres càrrecs.


És adir; hi ha un titular i dos suplents per cadascun dels tres càrrecs d’un president i dos vocals. Ara, després que el govern català ha suspès les Eleccions al Parlament de Catalunya del 2021 i la nova data escollida és el 30 de maig, caldrà aturar momentàniament la maquinària que ja es va posar en marxa a finals de l’any passat. Ho va fer amb un primer tema que hores d’ara ja s’ha resolt: mirar l’adaptabilitat dels col·legis electorals amb les mesures COVID que caldrà complir.Data de realització: 01/16/2021 | Data de la darrera actualització: 01/16/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300